Acasă Eveniment Copil de 10 ani, accidentat de un tânăr fără permis de conducere,...

Copil de 10 ani, accidentat de un tânăr fără permis de conducere, cu o maşină furată. Șoferul a fugit și a fost identificat de poliţişti după două zile

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 21 de ani care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a furat o maşină, iar la un moment dat a făcut manevra de mers înapoi, moment în care a accidentat un copil de 10 ani, apoi a părăsit locul accidentului. Poliţiştii l-au identificat, dar nu l-au găsit încă şi au deschis pe numele lui un dosar penal. 

”La data de 24 mai 2023, în jurul orei 16:00, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în localitatea Parţa, din judeţul Timiş, soldat cu rănirea unei persoane.  Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o persoană necunoscută a condus un autoturism în localitatea Parţa, iar la un moment dat a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care ar fi surprins şi accidentat un minor în vârstă de 10 ani. După impact conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului”, a transmis vineri IPJ Timiş.  

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 21 de ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care l-a condus a fost luat fără încuviinţarea proprietarului.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului, conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării conducătorului auto.

Comentarii

comentarii