Acasă Eveniment Copilul care a suferit o fractură de craniu, după ce a fost...

Copilul care a suferit o fractură de craniu, după ce a fost trântit la pământ de unchiul său, a fost transferat la neuropsihiatrie, la Spitalul de Copii din Timișoara

1304
DISTRIBUIȚI

Băiatul de 13 ani din Hunedoara care a fost trântit la pământ a fost transferat la Spitalul de Copii ”Louis Turcanu” din Timișoara. Acesta a fost internat la sectia de Neuropsihiatrie Infantilă.

Copilul trântit la pământ din Hunedoara a fost transferat la neuropsihiatrie. În prezent, starea acestuia de sănătate este una stabilă, însă pentru că a suferit o fractură de craniu, se impun verificări suplimentare.

Bărbatul de 29 de ani care l-a trântit pe jos de copilul de 13 ani dorește să scape din arest. Acesta a depus contestație față de decizia magistraților Judecătoriei Hunedoara de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile.

Dosarul privind luarea măsurii privative de libertate va fi trimis la Tribunalul Hunedoara pentru judecarea contestației. Alexandru Cobzaru este cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii publice și violență în familie, conform ziardehunedoara.ro.  Revoltați de scenele de violență, oamenii au inițiat o petiție on-line, în care cer închisoare pe viață pentru agresor. Petiția a adunat în doar trei zile peste 50.000 de semnături. Copilul de 13 ai s-a dovedit a fi nepotul lui Alexandru Cobzaru.

Copilul trântit la pământ din Hunedoara a fost transferat la neuropsihiatrie. În fața polițiștilor, tânărul ar fi plâns, potrivit unor surse din anchetă, susținând că nu și-a mai putut controla nervii. „A declarat că recunoaște și regretă faptele săvârșite, pe care le-a pus pe seama unei izbucniri de furie”, au precizat anchetatorii despre mărturia „monstrului din parc”.

Bărbatul din Hunedoara care a trântit la pământ un copil, într-un parc din municipiu, provocându-i o fractură craniană, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Agresorul fusese reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea a trei infracţiuni, loviri sau alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Comentarii

comentarii