Acasă Actualitate Corectarea ridurilor, la Olariu Clinics Timişoara

Corectarea ridurilor, la Olariu Clinics Timişoara

DISTRIBUIȚI

Indiferent dacă sunt doamne sau domni, după o anumită vârstă, cu toţii doresc să aibă un chip cât mai plăcut, pielea netedă pe obraji, gât şi decolteu pentru a arăta cât mai tineri.

Anii şi predispoziţia genetică îşi spun cuvântul prin riduri de expresie şi riduri permanente.

Când dorim să redobândim un aspect revigorant al pielii, să reducem din profunzimea ridurilor şi sa avem un ten mai fin, apelăm la esteticieni, care ne ajută cu mai multe tipuri de proceduri.

Astfel, la Olariu Clinics din Timişoara, corectarea ridurilor se poate face prin injectarea de acid hialuronic în zonele afectare sau folosind injecţii cu toxina botulinică în zonele cu riduri. De asemenea, se poate interveni prin intermediul procedurii cu laser cu CO2 fracţionat, prin mezoterapie, cu Dermapen, prin peeling laser sau cu fire.

Tratamentul ridurilor de expresie cu toxina botulinică are rolul de a relaxa muşchii care contractează pielea şi produc ridurile.

Dar, ridurile permanente pot fi “umplute” şi prin injectarea de acid hialuronic, estompând astfel liniile produse de acestea şi aplatizându-le, în timp ce tratamentul laser asigură ştergerea ridurilor de la nivelul feţei, gâtului şi al decolteului.

Tratamentul ridurilor de expresie

Pentru a estompa ridurile şi liniile fine, pentru a reduce cearcănele, pentru a ameliora aspectul pielii pigmentate sau a cicatricilor postacneice se poate folosi cu succes mezoterapia.

În cazul liftingului facial cu fire de suspensie se folosesc fire speciale pentru a susţine discret pielea şi ţesutul facial.

Alegerea modalităţii optime este individualizată şi se face împreună cu medicul chirurg profesionist, în cadrul unei consultaţii iniţiale.

Înaintea procedurii de ştergere a ridurilor, medicul recomandă efectuarea unor analize, a unor teste de alergie care să diminueze riscul apariţiei alergiei la substanţele folosite, va efectua un control al zonelor ce vor fi supuse corecturii şi va discuta cu pacientul care sunt efectele procedurii alese precum şi riscurile intervenţiei.

Este important de ştiut că pentru a obţine rezultate de lungă durată, procedurile se pot completa între ele, dar nu în acelaşi timp.

Olariu Clinics Timișoara poate fi găsită pe strada Constructorilor nr. 16, Complex RIVENDALE, telefon: 0734.917.936.

Comentarii

comentarii