Acasă Eveniment Corina Cure a murit la doar 21 de ani în tragicul accident...

Corina Cure a murit la doar 21 de ani în tragicul accident de lângă Nădlac

430
DISTRIBUIȚI

Corina s-a stins în această dimineață după ce s-a izbit cu mașina, un Volkswagen, de un pom de pe marginea drumului. O zi tristă pentru toți cei care au cunoscut-o, o tânără mamă, o tânără soție, al cărui fir al vieții s-a rupt atât de prematur….

Avea doar 21 de ani și o familie care o făcea fericită: fiica ei Evelyne, în vârsta de 2 ani, alături de soțul său Cosmin. O tânără senină, o mămică mereu cu zâmbetul pe buze, o soție iubitoare. Nici ea și nici Cosmin nu erau la origini din Arad, dar au ales acest loc pentru a-și întemeia o familie. Și erau o familie atât de frumoasă…

Pe lângă durerea provocată de pierderea Corinei, aleasa inimii sale, Cosmin Cure va împlini peste doar două zile, joi 16 septembrie, 30 de ani de viață. Ceea ce trebuia să fie o petrecere pentru schimbarea prefixului s-a transformat brusc în cele mai negre zile din viața sa, zile în care Cosmin în loc să se bucure alături de fetele sale, Corina și Evelyne, va veghea la căpătâiul celei lângă care voia să îmbătrânească și căreia i-a jurat iubire până când moarte îi va despărți….

În loc de „La mulți ani”, Cosmin va primi în zilele care urmează condoleanțele celor care îi sunt alături în aceste clipe extrem de grele. 

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii