Acasă Actualitate Corina Untilă, fosta președintă a Asociației 17 Decembrie 1989 Timișoara, a fost...

Corina Untilă, fosta președintă a Asociației 17 Decembrie 1989 Timișoara, a fost batjocorită de autorități. I s-a luat pensia în 2014, deși avea sechele grave din cauza gloanțelor, plus un cancer!

1253
DISTRIBUIȚI

Corina Untilă, fosta președintă a Asociației 17 Decembrie 1989 Timișoara, a răniților și urmașilor celor decedați în Revoluție, a încetat din viață la 49 ani, duminică seara, iar, marți 19 noiembrie, a fost îngropată în cimitirul de pe strada Rusu Șirianu.

Cu acest prilej, prezentăm declarația prietenei sale Ondine Gherguț:

”Doamne, a murit Corina Untilă, rănită prin împușcare pe 17 decembrie 1989, la Podul Decebal din Timișoara, când încerca, alături de alții, între care și Rodica Mariana Farcau (împușcată și ea), să ajungă la sediul Securității unde erau mai mulți timișoreni arestați și urmau să fie împușcați.

În acel decembrie, care i-a distrus viața, era elevă la liceu. Avea 17 ani.

Corina a fost batjocorita de autorități. Am scris mult despre ea. I s-a luat pensia în 2014 de uneltele Guvernului Ponta, deși Corina avea sechele grave din cauza gloanțelor, plus un cancer care o chinuia.

În timp ce invalizilor din decembrie 1989 li se luau indemnizațiile, miile de “luptători”, mulți dintre ei politicieni sau ofițeri, se bucurau de privilegii de tot felul.
Corina nu se bătea cu pumnul în piept ca revoluționarii impostori Nicolicea, Rădulescu Mitralieră și alții ca ei, nu se plângea, s-a stins discret, lăsând în urma un copil neajutorat.
România e a ticăloșilor!”

Comentarii

comentarii