Acasă Actualitate Cornelia Cismaș Malac, șefa DSP Timiș, s-a bâlbâit în timp ce încerca...

Cornelia Cismaș Malac, șefa DSP Timiș, s-a bâlbâit în timp ce încerca să explice cazul femeii cu coronavirus din Timișoara – Video

DISTRIBUIȚI

Cornelia Cismaș-Malac, șeful Direcției de Sănătate Publică Timiș, cumnata unui cunoscut primar PSD, s-a încurcat de nenumărate ori într-o conferință de presă în care încerca să explice despre cazul femeii de 38 de ani, din Timișoara, care a fost diagnosticată cu coronavirus.

Cișmaș-Malac nu a fost capabilă să-și ducă la bun sfârșit discursul, întrerupându-l de mai multe ori. Șefa DSP Timiș ba a dat vina pe lumină, ba pe faptul că e mult prea obosită, după cum se poate observa în filmarea de mai jos.

Imaginile au fost prezentate de jurnalista Anderka-Maria Iancea (PRO TV), care a precizat că „e nevoie de oameni care sunt în stare să zică coerent două fraze”.

„Las asta aici ca sa nu ne mai întrebăm de ce.

Cineva trebuie să își asume ce zice și cum dracu să facă asta când toți îs presați de funcțiile politice?! În plus, e nevoie de oameni care sunt în stare să zică coerent doua fraze”, a scrie jurnalista, pe pagina sa de Facebook.

„DSP Timiș a luat cunoștință de pozitivarea testului pentru o persoană cu… pentru o persoană de sex feminin de 38 de ani căruia i s-a reco… iertați-mă! … Deci, astăzi, în jurul orei 14.00, DSP Timiș a luat cunoștință de pozitivarea unui test … nu, iertați-mă! Vă rog din suflet! Un pahar cu apă, vă rog!”, a spus Cornelia Cismaș-Malac.

Șefa DSP Timiș a fost încurajată să continue de unde a rămas.

„Nu mai repetați!”, a spus o jurnalistă de la conferință.

„Spuneți că pacienta este la spital și ce facem din acest moment”, a mai adăugat o persoană de la conferință.

După ce a băut un pahar cu apă, Cornelia Cismaș-Malac a încercat din nou să furnizeze informații presei, însă a eșuat și de această dată.

„Din momentul în care DSP Timiș a luat cunoștință de pozitivarea testului pentru coronavirus pentru o persoană de sex feminin de 38 de ani care a călătorit la 30 km de Bergamo, în perioada 19 – 20 februarie a demarat mmm…”

„Vreți să vorbesc eu?”, se aude din sală.

„Nu”, a răspuns șefa DSP Timiș și a continuat: „Lumina chiar mă deranjează și o să mă uit în altă direcție! (…) Din momentul în care vom contacta persoanele vom asigura…. deci, îmi cer scuze! Îmi iau timp să spun! Lăsați-mă să spun! Este obosit! De două săptămâni în fiecare la ora 11, de dimineață! Chiar vreau să finalizez”.

Cornelia Cismaș-Malac a obținut funcția nu prin concurs, ci prin delegare de atribuții. Este soția cunoscutului om de fotbal Romeo Malac, președintele AJF Timiș, și cumnata primarului din Dumbrăvița, Victor Malac.

Comentarii

comentarii