Acasă Actualitate Corpul de Control, la Spitalul Municipal, pentru a lămuri problema RMN-urile făcute...

Corpul de Control, la Spitalul Municipal, pentru a lămuri problema RMN-urile făcute ”cadou” unui clan din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Urmare a declarațiilor făcute, marți, în spațiul public, de dr. Olimpia Oprea, director al Spitalului Municipal în perioada 2016 – 2020, Corpul de Control al primarului a fost trimis, miercuri, la Spitalul Municipal din Timișoara.

Olimpia Oprea a declarat că, în perioada în care a condus Spitalul Municipal, familia Cârpaci ar fi beneficiat de mai multe analize RMN, în schimbul acordului pentru dezmembrarea terenului din vecinătatea unei secții a spitalului.

„M-am autosesizat în urma declarațiilor publice ale doamnei Oprea care a ocupat poziția de manager al Spitalului și încă este angajată acolo. Este inacceptabil acest troc cu servicii medicale la care oamenii obișnuiți au termene de așteptare de luni de zile. În funcție de ceea ce vom descoperi, voi merge până la capăt și voi sesiza și alte instituții ale statului. Corupția din sănătate e una de cea mai joasă speță, pentru că se joacă direct cu viețile oamenilor. În ceea ce privește deontologia demersului doamnei doctor mă aștept la o reacție din partea Colegiului Medicilor”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Timișoara, cea în subordinea căreia se află Spitalul Municipal.

Dacă primărie așteaptă o reacție din partea medicilor, așteptăm și o reacție din partea Partidului Național Liberal, care ar trebui să o suspende pe doamna doctor din toate funcțiile deținute în partid, până la finalizarea anchetei.

Comentarii

comentarii