Acasă Actualitate Corul alcătuit de Poliția Locală Timișoara și USV a concertat și pentru...

Corul alcătuit de Poliția Locală Timișoara și USV a concertat și pentru membrii ATOP Timiș

DISTRIBUIȚI

Luni, 19 decembrie, corul alcătuit cu scop caritabil de Poliția Locală Timișoara și Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara i-a colindat inclusiv pe membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică Timiș, organismul din care fac parte reprezentanții forțelor de ordine din județ.

Duminică, 18 decembrie, același cor invitase timișorenii la sediul Poliției Locale Timișoara pentru un eveniment caritabil. Banii strânși s-au îndreptat către Cătălin Dumitru Sanda, un student de la Facultatea de Medicină Veterinară, diagnosticat cu tumoră de glandă pineală și care are urgent nevoie de o intervenție chirurgicală. Pe scenă au urcat Akademika Banat Chorus, Corul Music Bliss din cadrul Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, soliștii Efraim Ghiman, Rodica Pâslari Canțîr, Alexandra Trif, Alexandra Vanc, Aurelian Goia, Ansamblul Akademika Banat „Tinerii de foc” – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

În urma concertului de duminică a fost strânsă suma de 14.180 lei, la care se adaugă sumele donate direct în contul lui Cătălin de către persoane care nu au putut fi prezente la eveniment. Cei care doresc să-l ajute pe tânărul student încă o pot face în continuare în conturile deschise la Banca Raiffeisen în lei (RO50RZBR0000060005934244) și în euro (RO56RZBR0000060024038895)  sau la Banca Cooperatistă Jiul – Târgu Jiu (RO37CRCOX200100000587993) pe numele Sanda Angelica Ramona.

Comentarii

comentarii