Acasă Actualitate Corul Avocaților din Timiș cântă din nou pentru o cauză caritabilă

Corul Avocaților din Timiș cântă din nou pentru o cauză caritabilă

DISTRIBUIȚI

Duminică, 15 decembrie, timișorenii sunt invitați să participe la cea de-a patra ediție a Concertului Caritabil de Colinde susținut de Corul Avocaților cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii aflați în situații vulnerabile. Evenimentul va avea loc la Catedrala Mitropolitană, începând cu ora 18, publicul fiind așteptat cu un repertoriu îmbogățit sub conducerea muzicală a dirijorului Codruța Niculescu și mai multe surprize muzicale alături de Corul Consonante.

„Concertul din acest an este închinat comemorării a 30 de ani de la Revoluția din 1989. Îi purtăm în gând și suflet pe eroii care și-au dat viața pentru reclădirea societății românești având la bază libertatea și democrația. Le purtăm recunoștință și ne înclinăm în fața sacrificiului lor” a declarat inițiatorul corului, av. Paul-Filip Ciucur.

Intrarea la concert este liberă, dar sunt încurajate donațiile pentru copiii nevoiași aflați în grija Fundației United Way. Strângerea de fonduri se face atât direct, în timpul concertului, dar și în contul bancar in lei al Fundației United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener charity al evenimentului.

Corul Avocaților a luat ființă în anul 2016 și de atunci reunește cele mai frumoase voci ale Baroului Timiș, aflate în slujba faptelor bune.

Comentarii

comentarii