Acasă Economic Coșmarul călătoriilor cu trenul. Întârziere de 7 ore pentru trenul Arad –...

Coșmarul călătoriilor cu trenul. Întârziere de 7 ore pentru trenul Arad – Mangalia din cauza vremii

663
DISTRIBUIȚI

Să călătorești cu trenul în România este un coșmar. Din cel mai sigur mijloc de transport, trenul a devenit mijlocul de transport în care ești sigur doar de ora la care te urci. Sunt probleme pe calea ferată și din cauza caniculei, dar și a furtunilor. Pasagerii sunt transportați în vagoane fără aer condiționat ori în vagoane-cușetă în care plouă. Călătorii care au plecat de la Arad spre Mangalia au ajuns la destinație după aproape 24 de ore. O furtună a doborât arbori pe liniile de înaltă tensiune, care au cedat. Iar când nu este vremea de vină, deraiază un tren și călătorii stau cu orele să aștepte o soluție pentru a-și continua drumul.

O garnitură care a plecat din Arad spre Mangalia, via București, a ajuns la destinație după aproximativ 24 de ore. Șapte ore a întârziat pe traseu, pentru că furtuna din vestul țării a doborât mai mulți copaci pe liniile de înaltă tensiune.

CFR spune că la Timișoara, Iași, Craiova și Brașov au intervenit echipe pentru a se asigura că nu vor mai fi întârzieri cauzate de vreme, însă pe liniile ferate din România sunt și alte probleme, scrie digi24.ro.

Comentarii

comentarii