Acasă Eveniment Cosmin Mladin, presupusul lider al traficului de ţigări din Arad, ar fi...

Cosmin Mladin, presupusul lider al traficului de ţigări din Arad, ar fi plecat de acasă cu un Ferrari, cu două ore înainte de percheziţiile DIICOT

DISTRIBUIȚI

Cosmin Mladin, presupusul lider al traficului de ţigări din Arad, ar fi plecat de acasă cu un Ferrari, în această dimineaţă, cu două ore înainte de percheziţiile din Arad.

Cosmin Mladin, presupusul şef al traficului de ţigări din Arad, ar fi plecat de acasă cu două ore înainte ca mascaţii să îi bată la uşa, la volanul unui bolid de lux marca Ferrari.

Potrivit unor surse, Mladin ar fi luat cu el mai multe pungi de culoare neagră şi a plecat de acasă cu un Ferrari, în jurul orei 04.00.

La ora 06.00, mascaţii, poliţiştii şi procurorii DIICOT au dat startul unei acţiuni de amploare, în cadrul căreia au fost efectuate 157 de percheziţii într-un dosar cu un prejudiciu de 10 milioane de lire sterline (aproximativ 12 milioane de euro).

Anchetatorii aveau un mandat de aducere pe numele lui Cosmin Mladin, acesta fiind bănuit că ar fi liderul grupării care se ocupa cu traficul de ţigări în Arad.

Mai mult, numele lui a apărut şi în cadrul anchetei cu privire la asasinatul lui Ioan Crişan, omul de afaceri din Arad care a murit după ce o bombă plasată în maşina sa a explodat. scrie antena3.ro.

Comentarii

comentarii