Acasă Administraţie Cosmin Tabără, de aceeași părere cu Fritz și Lațcău: SMTT și STPT...

Cosmin Tabără, de aceeași părere cu Fritz și Lațcău: SMTT și STPT trebuie să își rezolve singure problemele

689
DISTRIBUIȚI

Cosmin Tabără, viceprimarul liberal al Timișoarei, este de aceeași părere cu omologul său userist, Ruben Lațcău, și cu primarul Dominic Fritz: Societatea Metropolitană de Transport Timișoara (SMTT), condusă de Ioan Goia, și Societatea de Transport Public Timișoara (STPT), condusă de Nicolae Bitea, ar trebui să își rezolve singure disputele.

„Avem acest scandal mediatic instituțional. Ceea ce pentru mine este de neînțeles este cum instituțiile din subordine ajung să se amendeze în loc să își rezolve probleme. Trebuie să își rezolve singuri disputele, nu primăria să intervină! (…) Am văzut cum în ultima vreme, SMTT și STPT au ajuns să comunice interinstituțional prin comunicate de presă”, a spus vineri Cosmin Tabără, rezumând situația actuală.

Viceprimarul a mai adăugat că recent a avut discuții atât cu Goia, cât și cu Bitea. „Le-am cerut clar ca instituțiile lor să înceteze acest scandal, ca împreună să găsească o soluție, nu de compromis, ci una prin care să fie funcționale ambele, să își asume restructurări”, a spus Tabără. Momentan, a mai adăugat acesta, se așteaptă întoarcerea lui Fritz de la București și a lui Lațcău din concediu până să fie luate măsuri concrete.

 

Comentarii

comentarii