Acasă Politica Cosmin Tabără: ”Demisia lui Ben Oni Ardelean din PNL este, înainte de...

Cosmin Tabără: ”Demisia lui Ben Oni Ardelean din PNL este, înainte de orice, un act de lașitate”

DISTRIBUIȚI

Decizia deputatul PNL de Timiș Ben Oni Ardelean de a pleca din partid și a iniția ”un nou proiect politic” este criticată de Cosmin Tabără, președintele PNL Timișoara.

Ales deputat pe listele PNL în legislatura 2016-2020 şi senator PNL, în legislatura 2012-2016, a decis brusc să răspundă, prin fuga din partidul care l-a susținut, la ”provocările complexe cu care se confruntă România în prezent şi la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetăţenilor faţă de clasa politică din România”.

”În opinia mea, demisia lui Ben Oni Ardelean din PNL este, înainte de orice, un act de lașitate.

Și eu sunt nemulțumit de o serie de lucruri din PNL, dar, înainte de orice, sunt membru al PNL. Am criticat de nenumărate ori deciziile PNL de la vârful partidului, dar acest lucru nu înseamnă că mă dezic de valorile liberale. Dimpotrivă! Acum, mai mult decât oricând, e nevoie de un semnal limpede și clar că suntem liberali. Or, acest lucru se face prin apărarea valorilor liberale, și nu prin plecarea în altă formațiune.

Așadar, în numele liberalismului istoric, nu pot fi de acord cu o mulțime de lucruri din Ordonanța de Urgență a Guvernului Ciolacu, nici nu pot accepta poziția PNL de partid supus în cadrul coaliției de guvernare, nu am cum să accept o serie de lucruri ce asfixiază economia României, dar nu pot înțelege cum cineva poate pleca din PNL așa cum ți-ai părăsi familia aflată în nevoie.

Fiindcă eu cred că valoarea unui politican adevărat se verifică în vremuri grele, și nu la bine”, spune Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii