Acasă Politica Cosmin Tabără susține că useristul Andrei Meșter a fost sancționat ”într-un mod...

Cosmin Tabără susține că useristul Andrei Meșter a fost sancționat ”într-un mod absolutist” de colegii de la USR

DISTRIBUIȚI

Useristul Andrei Meșter, consilier local la Timișoara, a fost sancționat de forurile interne ale partidului din care face parte pentru că nu ar fi votat la fel ca și colegii săi. Viceprimarul liberal Cosmin Tabără îi ia apărarea lui Meșter și lansează un nou atac la modul „absolutist” în care USR face politică.

Iată ce a scris viceprimarul liberal pe rețelele de socializare:

„Sancționarea colegului Andrei Meșter în forul intern al USR arată foarte clar modul în care colegii de la USR înțeleg să-și impună politica: într-un mod absolutist! Nu trebuie sa discute cu nimeni, nu trebuie să se consulte cu nimeni, ei dețin adevărul absolut! Nici în forurile lor interne văd că nu este altfel, din păcate!

Așa pot înțelege mai bine cetățenii de ce există atât de multe discuții în cadrul Consiliului Local, discuții care ar trebui și pot fi evitate. Dar pentru asta e nevoie să știi să conduci, să știi să faci politică constructivă, să știi să-ți consulți colegii. Până la urmă, responsabilitatea noastră este să facem lucruri frumoase pentru Timișoara, să construim și să lăsăm ceva în urmă. Vremea propagandei fără conținut trece….

Îl felicit pe Andrei Meșter pentru verticalitate și onestitate, pentru tăria de a-și susține punctele de vedere. Andrei chiar este un coleg implicat și cu care am discutat constructiv multe proiecte care nu foloseau nici USR și nici PNL, ci Timișoarei. Din păcate, se confirmă că poziția PNL legată de numirea noului CA de la STPT a fost una corectă și în interesul societății. Am informații că nici ultima numire nu este una care să aducă liniște, dar vom vedea în zilele următoare ce se întâmplă…”.

Comentarii

comentarii