Acasă Administraţie Cosmin Tabără: „Timișoara e din nou prioritară în investițiile de infrastructură sportivă!”

Cosmin Tabără: „Timișoara e din nou prioritară în investițiile de infrastructură sportivă!”

DISTRIBUIȚI

Cosmin Tabără, viceprimarul liberal al Timișoarei, vine cu vești bune după o întâlnire cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării: construirea noii săli polivalente este în linie dreaptă, după ce studiul de prefezabilitate a primit aviz pozitiv la CNI. Deși a recunoscut în mai multe rânduri că proiectele de infrastructură sportivă a Timișoarei trebuiau de mult realizate, viceprimarul promite că se va ocupa personal că le va continua măcar acum.

Tabără a prezentat noutățile într-o postare pe rețelele de socializare:

„Timișoara e din nou prioritate în investițiile de infrastructură sportivă! Vă împărtășesc că am făcut pași importanți în proiectul meu de suflet – Sala Polivalentă a Timișoarei. Săptămâna aceasta, am avut întâlniri semnificative cu colegii de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în așezarea în linie dreaptă a tuturor demersurilor pentru viitoarele investiții importante pentru infrastructura sportivă a Timișoarei.

Studiul de prefezabilitate este gata și a primit un aviz pozitiv în Comisia tehnico – economică din cadrul CNI. Urmează o serie de pași administrativi și tehnici în care vor fi implicați colegii mei de la Urbanism din Primărie, o serie de instituții avizatoare și Compania Națională de Investiții.  Voi fi implicat în tot acest proces complex.

Dăm astfel viață unei viziuni moderne în care Sala Polivalentă, împrejurimile, precum și toate investițiile în noua infrastructură sportivă din zonă vor da Timișoarei un complex modern, la standardele pe care toți le așteptăm și le merităm.  Văd o sală polivalentă înconjurată de promenadă. Văd locuri de recreere. Văd spectacole. Văd competiții sportive. Văd concerte. Văd evenimente care vor aduce din nou împreună timișorenii. Sunt decis ca și de data asta să duc la capăt acest proiect ambițios. Urmează lucruri mari pentru Timișoara. Vă promit că nu o să mă opresc în inerția hârtiilor”.

Comentarii

comentarii