Acasă Politica Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei: Fermierii au nevoie de susținere, nu de discursul...

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei: Fermierii au nevoie de susținere, nu de discursul aiuristic al ministrului Agriculturii

DISTRIBUIȚI

Avocatul Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, a atenționat, marți, că ”discursul aiuristic al ministrului agriculturii de a cere demisia comisarului european pentru agricultură este… (completați cum doriți!)”.

”România îşi menţine poziţia conform căreia este obligatoriu ca derogarea de la standardele privind bunele condiţii agricole şi de mediu să fie prelungită”, a declarat, marţi, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, la reuniunea Consiliului Agricultură şi Pescuit (AGRIFISH),

Florin Barbu a spus că, în cazul în care nu se va obţine acest ajutor, “putem să plecăm cu toţii din funcţiile pe care le deţinem”, mesajul fiind adresat inclusiv comisarului european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski.

”În plină criză a protestelor fermierilor, în loc să rezolve problemele acestora, ministru agriculturii Florin Barbu găsește vinovați, pentru tot ce nu a făcut, la… Bruxelles sau poate că declarația lui a fost făcută pentru a „însămânța” discursul PSD peste cel al AUR.

O soluție antieuropeană a unui ministru care, sunt convins, atunci când va fi față în față cu acesta, va lua forma unui mielușel de Paște.

 Este important să vedem dacă acest discurs are și susținerea colegilor săi din PSD.

Problemele la UE se rezolvă discutând, argumentând și susținând pretențiile pe care le invoci. Fermierii au nevoie de susținere, nu de discursuri ieftine, politicianiste.

Până atunci, poate o plimbare prin stuful Deltei Dunării nu cred că ar prinde rău. (Știți ce vreau să spun!) – mai atrage atenția avocatul Tabără, care mai spune că, fără a avea un mandat din partea guvernului, fără a discuta în coaliție posibile soluții, Florin Barbu face doar declarații  fără putere politică”, spune Cosmin Tabără.

Tabără îi recomandă ministrului să stea măcar o oră printre protestatari.

Viceprimarul Cosmin Tabără a concluzionat: ”Problemele fermierilor sunt altele și, pentru a-și face o idee, îi recomand dlui Barbu că, până la „demisionarea” dumnealui, să stea măcar o oră printre protestatari. Măcar să audă și el doleanțele lor și să le prezinte altora, care pricep.

Așadar, dragi colegi de coaliție pesediști, faceți ce trebuie pentru fermieri și încetați cu declarații de genul celor făcute de Tudose, probabil într-un moment de rătăcire cauzat de excesul sărbătorilor de iarnă! Și, nu în ultimul rând, dacă nu știu ce trebuie făcut, să vadă ce fac europarlamentarii liberali Dan Motreanu și Daniel Buda. N-ar fi rău!”

Comentarii

comentarii