Acasă Economic Cosmote lansează o nouă ofertă de abonamente

Cosmote lansează o nouă ofertă de abonamente

538
DISTRIBUIȚI

Cosmote România, al treilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, lansează de la 1 martie un nou portofoliu de abonamente prin care utilizatori îşi configura propriul abonament prin adăugarea uneia sau mai multor extraopţiuni cu mai multe minute naţionale şi internaţionale sau mesaje în reţea.
Portofoliul de abonamente denumit „Perfect pentru tine” este creat pornind de la cel curent, „Cosmote Real Option”, şi permite clienţilor să împartă abonamentele în pachete separate, la un tarif individual, creând astfel oferte corespunzătoare nevoilor lor.
Planul tarifar standard începe de la 4,5 euro pe lună, fără TVA (5,35 pe lună cu TVA) şi cuprinde 50 de minute naţionale şi internaţionale, 500 de minute şi 500 de SMS-uri în reţea. La acesta, utilizatorii pot adăuga extraopţiuni, care includ minute naţionale şi internaţionale suplimentare şi/sau extraopţiuni cu minute şi SMS-uri suplimentare în reţea. În funcţie de valoarea totală a abonamentului configurat, utilizatorii beneficiază de oferte la achiziţionarea de telefoane mobile şi de un bonus pentru portarea numărului de telefon în reţeaua companiei.
Noul portofoliu de abonamente se adresează atât clienţilor existenţi care aleg să adopte noul plan tarifar, cât şi noilor abonaţi. Noua ofertă nu afectează planurile tarifare ale abonaţilor actuali Cosmote Real Option, decât dacă aceştia decid să îşi personalizeze abonamentul prin noua ofertă. Operatorul îşi menţine oferta pentru clienţii care aleg să îşi porteze numerele de telefon în reţeaua sa, prin care clienţii care decid să se aboneze pentru doi ani vor primi în primul an de abonament bonusuri cu între 30 şi 1.000 de minute naţionale şi internaţionale şi până la 1.500 de minute şi SMS-uri în reţea, în funcţie de planul tarifar ales.
Clienţii care nu doresc să achiziţioneze un telefon mobil subvenţionat odată cu noul contract vor primi minute naţionale suplimentare, al căror număr poate varia în funcţie de abonamentul ales.

Comentarii

comentarii