Acasă Actualitate COVID 19 în Biserica Martirilor din Timișoara! Vicarul Ionel Popescu ascunde acest...

COVID 19 în Biserica Martirilor din Timișoara! Vicarul Ionel Popescu ascunde acest lucru şi predispune enoriaşii la îmbolnăvire!

DISTRIBUIȚI

Se cutremură Dumnezeu din Cer de ceea ce se întâmplă în biserica Lui şi de ceea ce fac unii preoţi din Timişoara, pentru ochiul necuratului.

Ionel Popescu, vicar eparhial al Arhiepiscopiei Timişoara, care a fost şi consilier bisericesc, este omul care a manipulat în Timişoara şi în judeţ angajări de preoţi contra unor servicii/foloase necuvenite (avem dovezi în acest sens!), iar acum manipulează “turma lui Hristos”, ascunzând fapte grave, ucigătoare.

Acest manipulator, care-l manipulează inclusiv pe Mitropolitul Ioan al Banatului, continuă manipularea şi în timpul pandemiei, pentru ca lumea să nu ştie că în Biserica Martirilor din Timişoara este COVID-19.

Biserica trebuia închisă şi dezinfectată. Toţi preoţii s-au izolat de familii, dar vin la biserică şi nu-i protejează pe enoriaşi.

Cum este posibil să facă această “crimă”, când părintele Bogdan Radu de la Biserica Militară din Piaţa 700 Timişoara, tocmai a murit de COVID, la 37 de ani?!

Cerem public demisia preotului Ionel Popescu!

Acest întunericit individ este unchiul unu preot bolnav (Florin Jura, de la Biserica Martirilor) care stă acasă, pe toţi preoţii i-a trimis să se izoleze, dar îi trimite zilnic în biserici, să îmbolnăvească oamenii.

Ionel Popescu a deţinut zeci de ani funcţiile de preot paroh, consilier bisericesc, vicar de Timişoara.

Recent, a intrat şi în Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR), pentru că a scris câteva articole religioase!

Îi cerem să-şi dea demisia atât din UZPR şi din toate funcţiile pe care le mai deţine sub mantia bisericească!

Ca să-şi protejeze nepotul şi pentru ca lumea să meargă în continuare la biserică, să dea bani, ascund enoriaşilor că este COVID în Biserica Martirilor!

Ce să mai vorbim de faptul că în toate bisericile ortodoxe, cel puţin din Timişoara, împărtăşaniile continuă să se facă cu aceeaşi linguriţă, care se şterge cu acelaşi şervet după saliva fiecărui credincios împărtăşit, deşi s-a cerut înlocuirea sistemului.

Pentru Ionel Popescu, enoriaşii au devenit, nu fii duhovniceşti, ci bancomate. Demisia! 

Comentarii

comentarii