Acasă Actualitate COVID-19 în Timiș: marți, zece noi cazuri și un deces, singurul din...

COVID-19 în Timiș: marți, zece noi cazuri și un deces, singurul din ultimele trei zile

306
DISTRIBUIȚI

Conform datelor prezentate de Grupul de Comunicare Strategică și Instituția Prefectului Județului Timiș, de luni până marți, în Timiș au fost depistate zece noi cazuri de COVID-19, după 1.836 de teste efectuate. Marți, a mai fost raportat și un deces provocat de infecție cu coronavirus, după ce duminică și luni a fost trecut „0” la această rubrică.

De la debutul pandemiei, în Timiș au fost depistate 54.192 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, 1.272 dintre acestea decedând. În spitalele de profil din județ rămân internate 125 de persoane în secții non-ATI și 31 la ATI. Rata de infectare pe 14 zile la nivel de județ este de 0,50 cazuri la mia de locuitori.

Cele zece noi cazuri din Timiș au apărut astfel: patru la Timișoara, două la Voiteg și câte unul la Giroc, Moravița și Pișchia. Un timișean a primit rezultat pozitiv la un test efectuat în alt județ. Doar șase UAT-uri din județ rămân pe „roșu” sau pe „galben”. În prima categorie, cu rate de peste trei sunt doar Fârdea (5,27) și Nădrag (4,27). În cea de-a doua, cu rate între 1,5 și 3 sunt Voiteg (2,83), Fibiș (2,30), Moravița (1,81) și Checea (1,71).

În ultimele 24 de ore nu au fost depistate noi focare, nu a fost închis niciunul dintre cele deja active, dar nici nu au fost depistate noi cazuri în cadrul acestora. Astfel, în Timiș rămân active aceleași două: la căminul pentru persoane vârstnice Checea (șapte cazuri) și la Penitenciarul Timișoara (18 cazuri).

Comentarii

comentarii