Acasă Actualitate COVID-ul nu le-a blocat! Gala premiilor UVT 2020 are loc, sâmbătă

COVID-ul nu le-a blocat! Gala premiilor UVT 2020 are loc, sâmbătă

463
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă 21 noiembrie, de la ora 18.00, Universitatea de Vest Timișoara organizează Gala premiilor 2020, online, transmisie directă din Aula Magna „Ioan Curea”, pe pagina de facebook a UVT sau pe site-ul: www.uvt.ro/live.

Prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul UVT, a explicat că o comunitate puternică se bazează pe valorile asumate de-a lungul timpului de către membrii săi, valori care îi conturează dezvoltarea și îi dau consistență.

Onestitatea, profesionalismul, respectul reciproc sunt valori importante pentru conturarea unei comunități solide, sănătoase și sustenabile, iar în cazul unei universități sunt valori fără de care nu poate fi concepută existența ei.

Mai important însă decât orice sunt oamenii care diferențiază o comunitate de alta și îi dau viață. Universitatea de Vest din Timișoara a înțeles acest lucru și investește timp și resurse în susținerea membrilor săi, conștientă fiind că prestigiul ei, caracterul ei particular, depinde într-o foarte mare măsură de aceștia.

Urmându-și viziunea privind dezvoltarea resursei sale umane, în semn de respect față de trecutul, prezentul și viitorul instituției, Universitatea de Vest din Timișoara recunoaște meritele tuturor celor care îi fac cinste și contribuie activ la viața UVT și le mulțumește public în cadrul celei de-a 6-a ediții a Galei Premiilor UVT.

În cadrul Galei se vor premia rezultatele excepționale prin acordarea de premii persoanelor și instituţiilor care în anul precedent au contribuit în mod esenţial la dezvoltarea comunităţii academice și la realizarea misiunii asumate.

Se acordă șase premii, în domeniile știinţelor, artelor și sportului, două premii pentru contribuţia la implementarea politicilor Universităţii de Vest din Timișoara și două premii pentru contribuţia la creșterea prestigiului UVT în plan naţional şi internaţional. Aceste premii poartă numele unor personalităţi care au marcat istoria universităţii, aducându-și aportul la dezvoltarea culturii academice în partea de vest a ţării. Astfel, acordarea lor este o dublă recunoaștere a meritelor – ale celor care dau numele premiilor, pe de o parte, și ale celor cărora li se decernează, pe de alta.

Caracterul festiv și eleganța cu care ne-a obișnuit Gala Premiilor Universității de Vest din Timișoara ne vor înconjura și de această dată.

Cu plăcuta amintire a edițiilor precedente, când am petrecut clipe de neuitat împreună, în acest an, vom urmări întreaga ceremonie online, împărtășind aceleași emoții puternice și căldura acestui eveniment special din confortul propriilor cămine.

Cum apartenența la UVT este o stare de spirit care nu poate fi îngrădită de restricțiile fizice, vă invităm să vă bucurați alături de întreaga comunitate UVT de fiecare moment al celei de-a 6-a ediții a Galei, urmărind decernarea premiilor transmisă LIVE, din Aula Magna „Ioan Curea”, pe pagina de facebook a UVT sau pe site-ul: www.uvt.ro/live.

Comentarii

comentarii