Acasă Actualitate COVID19 a ajuns în fotbalul din Timiș și produce mari perturbații în...

COVID19 a ajuns în fotbalul din Timiș și produce mari perturbații în desfășurarea meciurilor

6658
DISTRIBUIȚI

Pandemia COVID19 a ajuns și în fotbalul din Timiș și produce mari perturbații în desfășurarea meciurilor. O asemenea problemă a apărut înainte de meciul Ghiroda – Poli Timișoara, de miercuri.

Deși în cazul gazdelor, Ghiroda, 10 fotbaliști au fost depistați  pozitiv, confruntarea tot va avea loc, ceea ce a provocat mari nemulțumiri la Poli Timișoara.

“La meci pot participa doar persoanele testate negativ și care nu au fost identificați ca contactați direcți“, a transmis Diana Bubatu, purtătorul de cuvânt al DSP Timiș.

“Văzând declarația celor de la DSP mă apuca râsul. Cei de la Ghiroda au fost toți în  același autocar și s-au antrenat împreună. Când noi am avut șapte jucători pozitivi ne-au băgat pe toți în izolare și au trimis la FRF că orice activitate se suspendă. Directorul Cioca mi-a spus că sănătatea este cea mai importantă. Văd acum că Cioca pentru unii este mumă, pentru alții ciumă. Ar trebui să  fie echidistant, dar acum el se joacă cu sănătatea oamenilor. Cu tot respectul pentru Ghiroda, o echipă puternică care a crescut foarte mult, nemulțumirea mea se îndreaptă spre DSP Timiș și spre Cioca care se joacă cu viețile oamenilor“, a declarat pentru www.banatulmeu.ro, Dan Alexa, managerul de la Politehnica Timișoara.

Comentarii

comentarii