Acasă Actualitate COVID19 nu a ucis speranța copiilor grav bolnavi din Timiș

COVID19 nu a ucis speranța copiilor grav bolnavi din Timiș

198
DISTRIBUIȚI

COVID19 a suspendat manifestarea cultural caritabilă TELEMARATONUL SPERANŢEI 2021, dar Fundația “LAURENȚIU CIUCUR” a reuşit, din fondurile proprii și prin generozitatea sponsorilor, să ofere totuşi cu prilejul Crăciunului, ajutoare tuturor beneficiarilor.

Fundația “LAURENȚIU CIUCUR” are ca principal obiectiv de activitate, sprijinirea copiilor şi tinerilor care suferă de distrofie musculară progresivă, precum şi a familiilor acestora. Fundaţia are în grijă în prezent 42 de copii şi tineri cu nevoi speciale de care se ocupă un număr relativ mic de persoane.

Și în acest an, fundația a oferit cu ocazia sărbătorilor de iarnă un sprjin financiar de 800 lei pentru fiecare membru  al fundaţiei. Ajutoarele au ajuns în aceasta săptămână la toţi membrii fundaţiei, pentru a bucura de sărbătorile de iarnă familiile acestora.

“Pe această cale, dorim să mulţumim pentru sprijinul acordat celor care au fost alături de noi pe parcursul acestui an dificil, reamintind în primul rând organizatorii manifestării TELEMARATONUL SPERANŢEI: Televiziunea Europa Nova, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiș, Inspectoratul Școlar al Judetului Timis, Cons Electrificarea Instal Timişoara, SC Boncilius SRL şi Rotary Cetate Timişoara”, este mesajul lui Zaharia Ciucur.

Fundaţia a primit un sprijin important de la Societatea Tiki Trade SRL, companie ce  funcționează la Timișoara încă de anul trecut, iar generoşii acţionari, foarte activi în plan umanitar, susțin financiar multe organizaţii non-profit, printre care şi organizaţia noastră.

“În numele copiilor şi tinerilor din fundaţie, urăm tuturor sărbători fericite, pe care să le petreacă cu bucurie şi linişte sufletească”, este mesajul lui Zaharia Ciucur, președintele fundației.

 

Comentarii

comentarii