Acasă Actualitate Covoare pentru toate gusturile şi buzunarele la IuliusMall Timişoara

Covoare pentru toate gusturile şi buzunarele la IuliusMall Timişoara

699
DISTRIBUIȚI

În acest week-end, la IuliusMall Timişoara se inaugurează Târgul de covoare PROGES, târg care îşi propune să devină o tradiţie. La târg vor fi prezentate categorii şi texturi de covoare pentru toate gusturile şi bugetele.
Oferta propusă de organizatori este diversificată, atât ca şi gamă de modele, cât şi ca preţuri. Vizitatorii târgului au opţiunea de a alege dintre cele 300 de modele de covoare prezentate, preţul acestora pornind de la 16,99 lei pentru un covor. Printre oferte speciale ale acestui târg se numără „Cel mai vechi design de covor din lume”, covoare acrilice finisate manual, precum şi covoare din poliester şi polipropilena la preţuri speciale. Nu au fost uitaţi nici cei mici, pentru ei fiind create covoare cu cele mai îndrăgite personaje: Winnie the Pooh, Spider Man, Piraţii din Caraibe, Tweety, Cars şi Princess.

Covorul reprezintă soluţia optimă şi la îndemâna oricui pentru reinventarea spaţiului de locuit. Avantajele obţinute sunt atât estetice cât mai ales practice. Toate colecţiile prezente în cadrul târgului se impun prin culori vesele, modele geometrice armonios îmbinate, dar şi prin motive florale care să se preteze oricărui interior, de la clasic la modern, transformând o simplă încăpere într-un spaţiu unic şi intim ce reflectă personalitatea fiecăruia.

Târgul de covoare poate fi vizitat în perioada 11 – 26 iulie, în intervalul orar 10.00 – 22.00, în IuliusMall Timişoara, la demisol (zona Sarra Blu).
 

Comentarii

comentarii