Acasă Actualitate Crăciunul în pași de dans: Shopping City Timișoara transformat într-o scenă pentru...

Crăciunul în pași de dans: Shopping City Timișoara transformat într-o scenă pentru Școala de Balet și Dans Denisse

DISTRIBUIȚI

Cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, pe 23 decembrie, Shopping City Timișoara va transmite pentru comunitatea sa online de pe rețelele sociale un spectacol inedit susținut de Școala de Balet și Dans Denisse. La inițiativa centrului comercial de a le oferi tinerelor balerine ocazia unui spectacol, pe scenă, pentru publicul de acasă, organizatorii au transformat galeria centrului comercial, după orele de program, într-o scenă pentru spectacolul de balet susținut de către Școala de dans și balet Denisse. Balerinele, cu vârsta cuprinsă între 8 și 13 ani, au pregătit un spectacol de 25 de minute pentru publicul de acasă, în contextul actual în care evenimentele fizice de Crăciun nu sunt posibile.

„Crăciunul în pași de dans la Shopping City Timișoara”, spectacol de balet transmis online, miercuri, 23 decembrie, ora 20:00, pagina de facebook Shopping City Timișoara

Evenimentul, intitulat Crăciunul în pași de dans la Shopping City Timișoara, va fi difuzat în exclusivitate pentru comunitatea Shopping City Timișoara și pentru toți cei care se alătură paginii de Facebook, în data de 23 decembrie, ora 20:00 și durează aproximativ 30 de minute.

Coregrafia spectacolului a fost realizată de Denisa Fodor, coregraf al Școlii de Balet și Dans Denisse, iar printre ariile repertoriului se numără Atelierul lui Moș Crăciun,  Polka spiridușilor, Giselle, Ocean și perle, Paquita, Rubinele, Esmeralda și Sleeping Beauty Waltz.

Evenimentul găzduit de Shopping City Timișoara este una dintre inițiativele de susținere a domeniului artistic și a comunității artistice locale, unele dintre cele mai afectate industrii în urma măsurilor luate pentru limitarea răspândirii covid-19, și răspunde platformei de responsabilitate socială – #ResponsiblyTogether. Evenimentul reprezintă și un gest de mulțumire adresat clienților care au fost alături de centrul comercial pe durata anului 2020 și au respectat regulile de igienă și distanțare impuse pentru o experiență de shopping în siguranță.

Școala de Balet și Dans Denisse, înființată în anul 2014, în Timișoara, oferă cursuri încadrate în ariile curriculare Arte/Dans clasic – balet, dans de caracter, dans contemporan/modern, repertoriu ansamblu, repertoriu individual, iar cursantele au vârste curprinse între 8 și 13 ani.

Comentarii

comentarii