Acasă Actualitate Crama Aramic a deschis încă un magazin de desfacere a vinurilor, la...

Crama Aramic a deschis încă un magazin de desfacere a vinurilor, la Timișoara

1248
DISTRIBUIȚI

Crama Aramic și-a deschis încă un magazin de desfacere a vinurilor, la Timișoara, joi 22 octombrie, acum, în zona Pieței Traian, pe strada Ecaterina Teodoroiu nr. 13.

Aramic mai are un punct de desfacere pe bv. Dragalina nr. 16, în zona Iosefin.

Cu acest prilej, Adam Crăciunescu a explicat motivul inaugurării acestui nou magazin.

”Dat fiind că ne aflăm în pandemia COVID19, cetățeanul vrea și trebuie să aibă acces la un vin bun, autohton, autentic bănățean așa cum este cel produs de Crama Aramic din Buziaș, Timiș, și care să fi ușor de obținut.  Am vrut să fim mai aproape de consumatorul din Timișoara și am deschis astăzi, un punct de desfacere în zona Pieței Traian”.

Aici consumatorul va găsi toată gama de vinuri pe care o produce Crama Aramic. Este vorba de 14 vinuri produse din 8 soiuri de struguri: 4 albe și 4 roșii. Este o diversitate mare și fiecare consumator poate să își aleagă vinul pe care îl preferă, la prețuri pentru toate buzunarele.

”Îi asigurăm pe timișoreni și pe bănățeni în general că vinurile produse de Aramic sunt foarte bune și le pot consuma cu mare încredere,  mai ales că sunt locale, autohtone, produse din struguri obținuți din via noastră de la Buziaș, de pe cele peste 40 de ha, din zona Silagiu.

Sunt vinuri produse pentru gusturile tuturor, sigure și de foarte bună calitate, iar relația preț calitate este reală. Noi facem vinuri numai din producție proprie. Nu achiziționăm struguri din alte surse. În plus avem vinuri care au obținut multe premii”, a mai spus Crăciunescu.

Amintim premiul obținut la Vârșeț Serbia, dar și unul de aur și unul de argint în 2020, la București. Astfel, Alb de Silagiu un cupaj foarte bun a obținut medalia de aur.

Crama Aramic reușește să producă vinuri foarte bune din soiuri pure și s-a remarcat în ultimii doi ani și prin cupaje realizate atât din vinurile albe, cât și din vinurile roșiii.

Remarcăm Colonada și Alb de Silagiu, care sunt accesate foarte bine de consumatori.

La vinuri roșii există cupajul Fetească neagră, Merlot cu Cabernet Sauvignon care este foarte apreciat.

Comentarii

comentarii