Acasă Eveniment Crăciunul Orfanilor, la Timişoara

Crăciunul Orfanilor, la Timişoara

228
DISTRIBUIȚI

Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate ,,Isus Speranţa României”, împreună cu Biserica Creştină Baptistă ,,Eclesia” din Timişoara, organizează în a doua zi a Naşterii Domnului nostru Isus Hristos, 26 decembrie 2011, de la ora 10.00, la Biserica „Eclesia” din Timişoara, situata pe str. Mureş nr. 1-3 (Piaţa Doina, fostul Cinematograf Unirea), a XX-a ediţie a ,,Craciunului Orfanilor”.

Evenimentul a fost iniţiat de regretatul pastor Petru Dugulescu, pentru aproximativ 200 de copii orfani din centrul “Fraţii lui Onisim” din Timişoara, centrele de plasament din Recaş şi Periam, foşti copii din centrele de la Gavojdia şi Periam, şi alte centre din Timişoara.

Toţi tinerii şi copiii vor participa la un program special de Crăciun, în care vor aduce slavă lui Dumnezeu prin cântecele şi poeziile lor.

„Dorim ca această ocazie să fie pentru ei un eveniment de neuitat, un Crăciun sărbătorit alături de o familie lărgită şi primitoare, unde nu va lipsi un cadou pentru fiecare. Această sărbătoare se va încheia cu un prânz oferit copiilor prezenţi, la Biserica Baptistă nr. 2 din Timişoara, situată pe strada Zăvoi nr. 12, de la care nu vor lipsi bucatele tradiţionale. "Căci un Copil ni s-a născut, un Fiu ni s-a dat, şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi ,Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele Veşniciilor, Domn al Păcii" – (Isaia 9:6)”, a spus Ligia Dugulescu, preşedintele asocţiei.

Comentarii

comentarii