Acasă Actualitate Creații vestimentare sustenabile expuse de studenții Facultății de Arte în Iulius Town...

Creații vestimentare sustenabile expuse de studenții Facultății de Arte în Iulius Town – două outfit-uri vor fi prezentate la Milano

DISTRIBUIȚI

Colaborarea dintre Iulius Town și Universitatea de Vest din Timișoara continuă, iar de această dată, studenții Facultății de Arte și Design, specializarea Modă – Design Vestimentar, expun o serie de creații speciale. Cele 9 proiecte sunt selectate în semifinala unui concurs internațional de modă, iar două dintre acestea vor fi alese pentru a fi prezentate pe podiumul de la Milano. 

La etajul Iulius Mallzona Intersport, nouă studenți își expun proiectele vestimentare create pentru concursul internațional Freudenberg Performance Materials Apparel // Fashioning Sustainability – School Contest 2023Până pe 23 aprilie 2023, timișorenii vor putea admira cele 9 proiecte expuse.

Fiecare piesă a fost concepută astfel încât să se încadreze în practici sustenabile, fie prin tipologia materialelor utilizate, fie prin strategiile de design: upcycling, recycle, reuse. Piesele expuse sunt realizate din PET-uri, materiale reciclabile ori biodegradabile din bumbac sau celuloză biodegradabilă. Două dintre viziunile prezentate în cadrul expoziției vor fi selectate pentru a participa în finala competiției, ce va avea loc pe 5 mai, în Milano.

Și daca ajungi în Iulius Town, nu uita că în Atrium este instalat Labirintul Iepurașului, iar până pe 14 aprilie, micii curioși sunt invitați la o vânătoare de ouă. Totodată, am dat startul campaniei EGGstravaganza, unde poți câștiga premii pe loc, la cumpărături de minimum 500 de lei. Intră pe site-ul Iulius Town și află mai multe! Ca să fii mereu la curent cu toate noutățile, ne poți urmări și pe pagina de Facebook Iulius Town.

Comentarii

comentarii