Acasă Economic Crema industriei IT se reuneşte la IT Congress 2010 Timişoara

Crema industriei IT se reuneşte la IT Congress 2010 Timişoara

645
DISTRIBUIȚI

ETA2U, alături de 14 dintre cei mai mari producători mondiali de tehnologii informaţionale, va organiza, în perioada 4 – 5 mai, cea de a doua ediţie a IT Congress, eveniment dedicat comunităţii de IT.
Creat special pentru specialiştii din domeniul tehnologiei informaţiei, evenimentul îşi propune să le înlesnească acestora accesul direct la tehnologii de ultimă oră şi îi pună în legătură directă cu reprezentanţii şi specialiştii brand-urilor de top în domeniu – NetApp, Cisco, Dell, EMC, IBM, Lexmark, Microsoft, Oracle, VMware, Xerox, Bit Defender, HP, Intel si Novell –, precum şi cu companii capabile sa ofere soluţii de finanţare mulate pe nevoile companiilor din zona de vest a ţării.
În decursul celor doua zile, participanţii vor avea acces la prezentări, workshop-uri şi demo-uri live desfăşurate în paralel, în patru săli de prezentări,  un spaţiu expoziţional de 2.000 de metri pătraţi, în care pot fi văzute şi testate echipamentele şi soluţiile IT, un demo center ce va prezenta soluţii integrate ale brand-urilor participante.
Evenimentul, se va desfăşuara la Expovest Timişoara, în perioada 4 – 5 mai, între orele 09.30 şi 16.45. Participarea la eveniment este posibilă numai pe bază de înregistrare. Aceasta se poate face online, pe site-ul oficial al evenimentului, www.itcongress.ro, până în data de 30 aprilie.

Comentarii

comentarii