Acasă Economic Creşterea calităţii serviciilor din cadrul cabinetului medical Ecomed

Creşterea calităţii serviciilor din cadrul cabinetului medical Ecomed

DISTRIBUIȚI

Societatea Ecomed din Arad anunţă lansarea proiectului nr. 1759 intitulat „Dezvoltarea economică a societăţii comerciale Ecomed SRL”. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană în proporţie de 70% din valoarea eligibilă, prin Programul Operaţional Regional 2007 -2013, axa prioritară 4 “Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, domeniul major de intervenţie 4.3. “Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor“. Perioada de implementare este de 6 luni începând cu data de 11.03.2009.
Prin activităţile sale, proiectul în valoare de 222.402,99 lei îşi propune achiziţionarea unui ecograf performant de ultimă generaţie. Necesitatea proiectului derivă din faptul că infrastructura actuală a cabinetului medical  are nevoie de completare şi dezvoltare la un nivel înalt de performanţă. Investiţia care face obiectul proiectului vizează diagnosticarea mai precisă, mai rapidă precum şi creşterea calităţii serviciilor din cadrul cabinetului medical Ecomed SRL.
Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt pacienţii şi angajaţii societăţii. Clienţii firmei sunt persoane de toate vârstele, de la nou-născuţi la vârstnici, bărbaţi şi femei, cu probleme medicale diverse. Astfel în cei 11 ani de activitate, pe lângă medicina de familie şi ecografie, societatea şi-a diversificat activitatea cu servicii de obstetrică-ginecologie, fizioterapie, recuperare, analize medicale.

Comentarii

comentarii