Acasă Eveniment Crimă cu sânge rece! O femeie de 61 de ani şi-a ucis...

Crimă cu sânge rece! O femeie de 61 de ani şi-a ucis concubinul mai tânăr punându-i medicamente în bere

8209
DISTRIBUIȚI

Pentru a pune capăt conflictelor care existau între ei de mai multă vreme, o femeie de 61 de ani din satul Cubulcut, jud. Bihor, a decis să-i ia zilele concubinului său, în vârstă de 59 de ani. Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, potrivit ebihoreanul.ro.

Lakatos Ida i-a pus concubinului său o cantitate mare de medicamente în sticla cu bere din care acesta consuma în acel moment. Bărbatul a adormit, ulterior, în curtea casei, iar femeia, nefiind sigură că acesta a murit, l-a strangulat cu un şiret. Bărbatul a decedat ca urmare a asfixiei mecanice.

Acţiunea penală împotriva femeii a început pe 12 august, când aceasta a şi fost reţinută pentru 24 de ore prin dispoziţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

“În noaptea de 11/12.08.2020, în timp ce se afla la locuinţa sa din Săcueni, sat Cubulcut, jud. Bihor, pe fondul unui conflict mai vechi cu concubinul său B.Z., inculpata L.I. i-a introdus acestuia o cantitate mare de medicamente în flaconul de bere din care concubinul consuma, după care, în timp ce acesta dormea pe vegetaţia din curtea casei, pentru a se asigura că a decedat, l-a strangulat de gât cu un şiret. Victima B.Z. a decedat ca urmare a asfixiei mecanice prin strangulare”, a transmis, printr-un comunicat, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă tribunalul Bihor, Dida Naghiu.

Joi, 13 august, procurorul de caz a dispus arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile. Femeia cercetată pentru infracţiunea de violenţă în familie va rămâne în arest preventiv până în 11 septembrie 2020.

Potrivit legii, “uciderea unei persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”, însă dacă faptele sunt săvârşite asupra unui membru al familiei “maximumul special al pedepsei se majorează cu o pătrime”.

Comentarii

comentarii