Acasă Eveniment Crimă îngrozitoare! „Adrian a dormit trei zile cu cadavrul iubitei lui în...

Crimă îngrozitoare! „Adrian a dormit trei zile cu cadavrul iubitei lui în casă. Începuse să miroase, apoi a tranșat-o. A recunoscut tot”

1057
DISTRIBUIȚI

Au apărut noi detalii despre crima oribilă comisă de un tânăr de 22 de ani, originar din Șofronea, județul Arad. Adrian Mariș și-a ucis iubita de 26 de ani în apartamentul în care cei doi locuiau împreună în localitatea Vinaroz, în Spania.

Unul dintre cunoscuții celor doi, Dacian, vine cu detalii despre crimă:

„Vinaroz, unde stau și eu, nu este un loc izolat. Este un oraș port, turistic, în comunitatea Valenciana, cu 50.000 de mii de locuitori. E situat pe malul Mediteranei, la 200 km NV de Barcelona și 160 km de Valencia”, spune Dacian.

Apoi i-a făcut un scurt portret criminalului și a descris cum s-a petrecut crima:

„Adrian a avut relații cu cele mai frumoase fete din zonă. Se considera un metrosexual, se droga și era extrem de gelos. Nelea nu lucra și, din gelozie, de multe ori o ținea închisă în casă. Se certau non-stop. Se pare că de la o fustă scurtă a pornit nenorocirea. Pe urmă de la un trening. Nelea era într-o fustă scurtă, s-a schimbat de ea, că, na, gelozia, și s-a îmbrăcat cu treningul. El s-a simțit jignit.

A dus-o acasă, a bătut-o și apoi a omorât-o. Se așteaptă rezultatele de la necropsie pentru a se știi exact cauza morții. După crimă, a dormit trei zile cu cadavrul Nelei în casă. Începuse sa miroase, zic vecinii, dar nimeni nu s-a gândit la așa ceva. Când au găsit-o pe Nelea, pe câmp, corpul ei era plin de urme de violență. A tranșat-o și a coborăt cu ea în trei bagaje. După o zi de lnterogatoriu a recunoscut tot.

Ceilalți patru, doi colegi și părinții lui, sunt liberi pe moment, dar dau cu subsemnatul săptamânal”, spune Dacian.

El se întreabă de ce nu a făcut o plângere la poliție Nelea înainte de a fi ucisă. „Nu știu de ce nu a făcut plângere la poliție. Aici femeile sunt foarte bine protejate de stat. La o simplă plângere vine poliția și îl ia pe sus pe bărbat și imediat se eliberează ordin de restricție. Nu știu de ce nu a făcut asta, pentru că scandalurile dintre ei erau frecvente”, încheie Dacian.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii