Acasă Politica Crin Antonescu la Timişoara: „Stă în mâna noastră să schimbăm soarta noastră...

Crin Antonescu la Timişoara: „Stă în mâna noastră să schimbăm soarta noastră şi a copiilor noştri”

404
DISTRIBUIȚI

Crin Antonescu a fost, vineri, la Timişoara, pentru a se întâlni cu liberalii din oraşul de pe Bega şi cu cetăţenii urbei. După ora prânzului, acesta a făcut o plimbare prin centrul Timişoarei, după ce a intrat câteva minute în Rectoratul Universităţii Politehnice, de vizavi de Operă, împreună cu rectorul Nicolae Robu – preşedintele PNL Timiş. Apoi a mers pe jos până la Park Place – fosta Cantină a Politehnicii – unde s-a întâlnit cu mai mulţi liberali. Drumul din centru până la fosta cantină a Politehnici l-a parcurs pe jos. A avut ocazia să vadă şi parcul Universităţii Politehnice şi terenul de fotbal. „Marea bătălie pe care o mai avem de dat este una de ordin psihologic şi de ordin moral. Dacă oamenii au avut puterea de a ieşi în stradă în Timişoara, nu se poate ca cineva dintre noi să spună – dă-i încolo, că n-am ce să le fac, pe ăştia nu-i mai dă nimeni la o parte. Pe ăştia îi dăm noi la o parte. Pentru că-şi bat joc în fiecare zi de prezentul şi, mai ales, de viitorul acestei ţări”, a spus Crin Antonescu, la Timişoara, vineri după-amiază, referindu-se la actualul regim de conducere al ţării.

Crin Antonescu susţine „cu toată încrederea candidatura domnului profesor Nicolae Robu”
Crin Antonescu a declarat la Timişoara că susţine „cu toată încrederea candidatura domnului profesor Nicolae Robu”. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a vorbit celor adunaţi în sală şi despre programul USL. „Este un program care nu promite marea cu sarea, ci încearcă să fie realist, chiar cu preţul de a dezamăgi aşteptările anumitor oameni. Am încercat să facem un program economic care să redea speranţa oamenilor. E primul program unde, împreună cu PSD, spunem doar că nu numai statul poate produce locuri de muncă, ci şi mediul privat. E un program care gândeşte, înţelege şi va încerca să acţioneze pentru ca aceia care produc locuri de muncă să fie ajutaţi să o facă. Şi un program care înţelege că statul acesta are obligaţii faţă de cetăţenii lui”, a declarat Crin Antonescu.

„Este grav atunci când 80 la sută din cetăţenii unei ţări îl detestă pe cel care-i reprezintă”
„Suntem într-o stiuaţie dramatică. Cea mai mare parte a acestui popor îşi dispreţuieşte liderul. Şi nu mă bucur, pentru că este grav atunci când 80 la sută din cetăţenii unei ţări îl detestă pe cel care-i reprezintă. E primul preşedinte de stat care a ajuns să spună despre poporul său că e leneş şi neperformant. Acest stat să aibă nişte obligaţii. (…) Avem conducători sub nivelul de aspiraţie. Este o criză morală, de autoritate, de voinţă politică. Stă în mâna noastră să schimbăm soarta noastră şi a copiilor noştri”, a declarat preşedintele PNL, la Timişoara.
 

Comentarii

comentarii