Acasă Actualitate Crisnatur Timișoara ajută oamenii să fie frumoși și sănătoși cu produse ...

Crisnatur Timișoara ajută oamenii să fie frumoși și sănătoși cu produse naturale, extrem de eficiente

2843
DISTRIBUIȚI

Crisnatur este un important producător din Timișoara care și-a creat propria gamă de cosmetice handmade. “Producem manual loturi mici, atât pentru frumusețe, cât și pentru îngrijirea pielii. Folosim unturi și uleiuri certificate organic, virgine și presate la rece”, explică Gabriela Dan, fondatoarea Crisnatur.

Crisnatur Timișoara și-a o creat gama proprie de produse cosmetice complet naturale, pure şi extrem de eficiente. “Produsele noastre păstrează aromă naturală a componentelor. Ele nu conţin parafină, parabeni, derivați de petrol, conservanți artificiali, coloranți sintetici, arome artificiale, petrochimice sau detergenţi. Nici nu au fost testate pe animale. De asemenea avem prețiosul ulei de cocos atât extravirgin cât și în varianta dezodorizat și nehidrogenat. Credem că ajutând oamenii să fie mai frumoși și mai sănătoși, contribuim puțin la crearea unei lumi mai bune”, este de părere Gabriela Dan.

Una dintre noutățile de mare succes este Untul de cacao pentru plajă. Acesta asigură un bronz cafeniu, uniform și de lungă durată.

Ingredientul principal este untul de cacao pur, natural, presat la rece, nedezodorizat care are atât de multe utilizări uimitoare şi beneficii. Untul de cacao este grăsimea naturală, comestibilă care se obține prin presarea la rece a boabelor de cacao, nutrienții naturali rămânând aproape intacți. El se folosește la producția de ciocolată și de cacao pudră, în industria farmaceutică și cea cosmetică. Untul de cacao este potrivit pentru toate tipurile de piele, hidratează și oferă un bronz cafeniu și de durată. La contactul cu pielea, untul se topeşte şi este uşor absorbit în piele.

Un alt ingredient este uleiul de cocos. Acesta asigură o ușoară protecție solară. Uleiul de cocos se recomandă în mod special persoanelor cu piele uscată, crăpată, deshidratată, iritată şi cu inflamaţii. Uleiul de cocos hidratează şi catifelează pielea, înlătură senzaţia de piele uscată, este un bun exfoliant, este blând cu rănile sau bătăturile (vindecă vânătăile). Încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii. Tonifică şi infrumusețează pielea și îi conferă o strălucire aparte pielii.

Un alt ingredient este ulei de cătină. Acesta este considerat a fi unul dintre cele mai bune surse de antioxidanţi naturali, datorită conținutului ridicat de vitamina C. Anti-oxidanţii cum ar fi vitamina E şi beta-carotenul combat eficient ridurile și uscăciunea. Uleiul de cătină puternic vitaminizant, păstrează elasticitatea și fermitatea pielii.

Uleiul de morcov-bogat în beta-caroten este un alt ingredient care ajută la accelerarea obținerii unui bronz sănătos și păstrarea lui un timp mai îndelungat. Ambalajele folosite sunt din sticlă, cantități mici și prețuri avantajoase.

“Produsul nostru nu are niciun aditiv sau conservant chimic, este sută la sută natural. Are unt de cacao, în mare parte, care este un potențator de bronzare. Ajută pielea să primească o nuanță cafenie, fără să trebuiască să stai foarte mult la soare. Te prinde soarele și îți conferă o culoare frumoasă pielii, chiar dacă stai sub umbrelă. Nu trebuie să te chinui să te prăjești la soare. În același timp hrănește pielea, fiindcă are ulei de cătină, care este foarte bun vitaminizant. Este produsul nostru românesc care are cel mai mare complex de vitamine. Eu îl iau de la o firmă pentru care am garanția calității. Produsul mai conține și ulei de cocos care este un factor emolient pentru piele”, mai explică Gabriela Dan.

De asemenea, o altă noutate pentru sezonul de plajă 2018 de la Crisnatur, este untul de cacao simplu și untul de bacuri, un unt pentru corp original din Brazilia, obținut prin presarea la rece a semințelor. Fiind un unt foarte închis cu miros intens, uneori consumatorii sunt sceptici înainte de a-l folosi, pentru ca mai apoi să-l îndrăgească. Este folosit că un remediu eficient împotriva muşcăturilor de insecte, tratament pentru pielea cu probleme, artrită şi reumatism. Poate fi folosit pentru a reduce petele şi diminuează cicatricile. Untul de bacuri este bogat în lizină, care s-a fost dovedit a fi benefică pentru tratarea eczemei și herpesului, este de asemenea esenţial în stimularea producție de colagen și elastina – fiind utilizat pentru a trata leziunile pielii. Untul de bacuri este bogat în metionină, un aminoacid esențial, sursă primară a organismului de sulf. Organismul folosește sulf pentru a influenţa foliculii părului și ajută la creşterea părului, pentru piele și unghii sănătoase. Untul de bacuri este un veritabil autobronzant natural. Vă poate fi de mare ajutor pentru a avea o piele cafenie, chiar înainte de a va bronza la soare. Acest unt poate fi folosit direct pe piele sau poate fi folosit în combinație cu alte produse faciale şi anti-îmbătrânire, amestecuri de masaj.

“Vreau să mai spun că, în această perioadă, avem în pregătire o gamă de îngrijire corporală cu produse sută la sută naturale, cu multe ingrediente organice și bio sub brandul Doctor A. (Alin Georgescu, director general la Clinica Universul Sănătăţii Timișoara).”, a mai spus Garbriela Dan.

 

Comentarii

comentarii