Acasă Actualitate Cristian Buşoi: “Pentru a creşte gradul de colectare e nevoie ca fiscalitatea...

Cristian Buşoi: “Pentru a creşte gradul de colectare e nevoie ca fiscalitatea să fie cât mai redusă”

501
DISTRIBUIȚI

cristian busoiPeneliştii au un proiect de lege prin care vor să reducă impozitele şi taxele în această perioadă. Aceştia se bazează pe faptul că dacă aceste taxe sunt mai… relaxate, cetăţenii vor veni mai cu spor să le plătească. Este vorba de o iniţiativă a PNL aprobată în biroul central şi care a fost depusă la parlament. “Am depus un proiect de lege privind reducerea impozitelor şi taxelor, de relaxare fiscală. Anularea impozitului forfetar, reducerea cotelor de contribuţii sociale cu 10 la sută pentru toţi contribuabilii. Ca alternativă la fantasmagoricul proiect prima casă noi am propus reducerea TVA la 5 la sută pentru tranzacţiile cu locuinţe noi. Propunem bonificaţie (reducere) de 5 la sută din valoarea obligaţiilor fiscale pentru toţi care îşi achită la timp obligaţiile fiscale. Reducerea cotelor de întârziere. Credem că aceste măsuri sunt măsurile adecvate pentru a combate criza economică şi pentru a creşte gradul de colectare.
S-a dovedit peste tot în lume. Pentru a creşte gradul de colectare e nevoie ca fiscalitatea să fie cât mai redusă”, a spus preşedintele PNL Timiş europarlamentarul Cristian Buşoi.

Apel pentru adevăr
Europarlamentarul Buşoi mai crede că guvernul ar trebui să spună adevărul în faţă oamenilor referitor la care vor fi efectele crizei de acum încolo.
“Cred că în acest moment România este într-o criză profundă. Preşedintele Traian Băsescu ar trebui să se gândească în primul rând în al remania pe Emil Boc.
Se dovedeşte a fi o catastrofă în  ceea ce priveşte chestiunile economice cu care se confruntă guvernul. Astăzi ei mint populaţia şi nu le spun adevărul românilor – că vor trebui s scadă salariile din sistemul public, că vor urma valuri din ce în ce mai mari de disponibilizări.
Fac un apel către guvernanţi să înceteze cu toate aceste minciuni şi să spună adevărul românilor”, spune Cristian Buşoi.

Comentarii

comentarii