Acasă Actualitate Cristian Hrubaru de la Rock FM, cu motorul la copiii nevoiași din...

Cristian Hrubaru de la Rock FM, cu motorul la copiii nevoiași din Timiș. Campanie umanitară inedită pe două roți – foto

DISTRIBUIȚI

La inițiativa clubului Moto Aikon din Timișoara a avaut loc cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil “Livrări de bine pe 2 roți v 2.0”. Zeci de motocicliști au livrat, duminică, 4 decembrie, cadouri pentru copii în cutiile celor de la Tazz – sponsorii acțiunii. Motocicliștii au vizitat cinci centre sociale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, două în Timișoara și câte una la Covaci și Săcălaz. 
 

„Suntem la a doua ediție a acțiunii Livrări de bine pe 2 roți v 2.0. Și anul trecut au venit peste o sută de motocicliști din comunitatea timișoreană. Anul acesta vor beneficia de cadouri 50 de copii, din cinci centre sociale. Avem 50 de cuburi de la Tazz, pline cu daruri; haine de sezon, jucării și dulciuri, pe care le vor lua pe spate motocicliștii. Pe traseu suntem însoțiți și de poliția rutieră”, a declarat Sorana Cican, președintele asociației Moto Aikon. 

Motocicliștii au plecat de la Shopping City, iar la Punctele Cardinale drumurile lor s-au despărți în cinci direcții. La final, s-au întâlnit la un ceai cald în parcarea de la Decathlon. 
 
Căpitan de drum în această acțiune a fost Cristian Hrubaru de la radio Rock FM, care a inițiat în urmă cu câțiva ani proiectul de caritate Bikers for Humanity. Hrubanu a construit, împreună cu bikerii, aproape o sută de case pentru oameni nevoiași. 
 

„E prima oară când vin la această acțiune. Am văzut ce au făcut acești băieți anul trecut și chiar mă bucur să fiu alături de ei. Nu am stat pe gânduri după ce am primit invitația, am venit. De șapte ani de zile sunt și eu implicat în proiecte caritabile cu Bikers for Humanity, construim case, renovăm, ajutăm, donăm sânge. Pentru că iarna nu pot să merg cu mototcicleta distanțe așa de lungi, am și probleme cu spatele, eu am venit cu avionul și mi-am trimis motorul la Timișoara cu o remorcă. Am vrut să fiu călare pe motor la acest eveniment”, a declarat Cristian Hrubaru. 

Comentarii

comentarii