Acasă Politica Cristian Moș, președintele USR Timiș: „La sfârșitul zilei de azi putem avea...

Cristian Moș, președintele USR Timiș: „La sfârșitul zilei de azi putem avea un vicepreședinte PNL și un vicepreședinte USR PLUS la Consiliul Județean Timiș”

921
DISTRIBUIȚI

Cristian Moș, președinte USR Timiș și copreședinte USR PLUS Timiș, se arată optimist în privința votului de miercuri pentru vicepreședinții Consiliului Județean Timiș. „La sfârșitul zilei de azi putem avea un vicepreședinte PNL și un vicepreședinte USRPLUS la Consiliul Județean Timiș”, a scris Moș pe pagina sa de Facebook, cu o oră înainte de începerea ședinței. În mod normal, chiar el ar urma să fie vicepreședintele propus de USR PLUS, după ce a și candidat pentru președinția CJT la alegerile din 27 septembrie.

Liderul USR PLUS consideră că, printr-un astfel de vot s-ar încheia, în primul rând, blocajul de la Consiliul Județean Timiș. Mai apoi, vineri mai precis, anticipează Moș, și USR PLUS ar urma să întoarcă gestul liberalilor și să voteze propunerea acestora pentru desemnarea celui de-al doilea viceprimar al Timișoarei, alături de Ruben Lațcău, cel deja votat de consilieri.

„Este nevoie doar de voință politică pentru o majoritate USRPLUS-PNL și pentru ca acest vot, pe care-l putem da în ședința de la ora 14.00 a CJT, să încheie blocajul de 2 luni. Va fi semnalul că putem, în sfârșit, să avem un parteneriat loial pentru Timișoara și Timiș.

Iar vineri, în Ședința de Consiliu Local, Dominic Fritz este gata să suplimenteze ordinea de zi, urmând să fie votat viceprimarul propus de PNL la Timișoara. După finalul ședinței de la ora 14:00 vom avea o radiografie clară și sinceră asupra intențiilor pe care PNL le are față de formarea de majorități stabile atât în Timișoara, cât și în Consiliul Județean Timiș”, mai scrie Moș.

Comentarii

comentarii