Acasă Actualitate Cronicile Medici’s: Ce metode de înfrumusețare ar trebui să alegem?

Cronicile Medici’s: Ce metode de înfrumusețare ar trebui să alegem?

DISTRIBUIȚI

”Cu toții ne dorim o față mai luminoasă și mai curată! Împreună cu medicul dermatolog puteți alege varianta de tratament ideală începând cu diagnosticarea tipului de ten, microdermabraziune, mezoterapie fără ace, măști personalizate”, precizează Dr. Timea Cărămidă Barabaș, medic specialist dermato-venerologie la Clinicile Medici’s din Timișoara.

Cum se face diagnosticarea exactă și profesională a tenului ?

În estetica facială Skin Scanner-ul este soluția ideală pentru analizarea amănunțită și exactă a pielii. Skin Scanner-ul utilizează în estetica facială o tehnologie asemănătoare cu lampa Wood, pentru a observa și analiza disfuncționalități ale pielii care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Impactul vizual la vederea imaginii propriului ten astfel analizat poate fi dramatic, deoarece veți putea observa toate problemele tenului, iar medicul specialist dermatolog vă poate oferi toate informațiile necesare asupra tenului dumneavoastră și vă poate recomanda tratamentele exacte. Skin Scanner-ul ne ajută să determinăm tipul de piele, gradul de hidratare și Ph-ul pielii, pentru a putea aplica tratamentul ideal. Și totul durează 15 minute.            

 Ce este microdermadreziunea și când se recomandă?

Microdermabraziunea medicală este o metoda simplă de rejuvenare cutanată non-invazivă cu rezultate imediate, care vine în ajutorul persoanelor al căror ten este gras sau are tendință la acnee și roșeață post-acnee, puncte negre, pori dilatați, leziuni pigmentare superficiale induse de soare, vârstă sau sarcină.

Prin această metodă se atenuează ridurile fine (superficiale) și se îmbunătățește ușor aspectul cicatricilor și al vergeturilor.

Procedura constă în îndepărtarea stratului superficial al pielii (stratul cornos) care conține celule moarte, sebum și impurități cu ajutorul unui cap diamantat – acesta realizând de fapt o exfoliere (curățire) controlată a tegumentului. Astfel, la suprafata pielii rămân celulele tinere, mult mai hidratate, tonifiate și pline de vitalitate. Tratamentul se poate aplica atât la nivelul feței cât și la nivelul decolteului sau al spatelui.

După tratament, pielea devine mult mai netedă, fină, luminoasă și cu un aspect uniform,

întinerit. Pentru rezultate optime sunt necesare la început între 4 si 6 ședințe, spațiate la 7-10 zile în funcție de gravitatea leziunilor, pentru ca mai apoi pentru întreținere să fie suficienta o ședință la 3-4 săptămâni.

Metoda se adresează atât femeilor cât și bărbaților, indiferent de vârstă și se poate aplica pe orice tip de piele, fiind una dintre cele mai solicitate proceduri de estetica non-invazivă. Este nedureroasă și confortabilă, nu implică produși chimici agresivi și nu are perioadă de recuperare post-tratament, fiind o procedura care se poate efectua în pauza dintre orele de serviciu.

Microdermadreziunea și mezoterapia fără ace.

Microdermadeziunea se poate combina cu succes cu o alta procedura anti-aging non-invazivă și anume mezoterapia fără ace. Această metodă este utilizată pentru a hidrata tenul în profunzime.

Astfel combinate, aceste două tratamente acoperă practic două din principiile de bază ale îngrijirii tenului și anume curățirea prin microdermabraziune și hidratarea prin mezoterapie, efectul final fiind o piele mai suplă și tonică, elastică, luminoasă, cu un aspect și o textură mult îmbunătățită și întinerită, modificări care se observă încă de la prima ședință și care se mențin aproximativ 2-3 săptămâni.

Microdermadreziunea și măștile personalizate

Acestă combinație aduce rezultate superioare în comparație cu efectuarea microdermabraziunii ca monoterapie. Măștile personalizate sunt recomandate de către medicul dermatolog în funcție de strucrura pielii și tipul tenului care se determina in mod profesional cu Skin-scaner.

O imagine spune o mie de cuvinte!

 

Comentarii

comentarii