Acasă Actualitate Crosul caritabil 2023 Oncohelp Timişoara a reunit, duminică, sute de participanţi, printre...

Crosul caritabil 2023 Oncohelp Timişoara a reunit, duminică, sute de participanţi, printre care mulţi medici

DISTRIBUIȚI

Crosul caritabil 2023 Oncohelp Timişoara a reunit, duminică, sute de participanţi, printre care mulţi medici, dar şi pacienţi şi foşti pacienţi, cu familiile.

Ca de fiecare dată, evenimentul şi-a propus două obiective esenţiale: promovarea sănătăţii prin sport şi sprijin pentru pacienţii Centrului de Oncologie OncoHelp.

“Este important să conştientizăm faptul că activitatea fizică practicată în mod regulat este în beneficiul sănătăţii noastre, dar şi că stă în puterea noastră să ajutăm bolnavii de cancer. Câte puţin de la fiecare, înseamnă mai mult pentru bolnavul de cancer” – este mesajul organizatorilor.

Fondurile colectate în cadrul acestei ediţii vor fi direcţionate spre achiziţionarea a 15 infuzomate (pompe volumetrice), utile şi necesare pentru administrarea cu precizie a tratamentelor perfuzabile; sistemul integrat de control limitează erorile şi oferă siguranţă pacientului.

Îndrăgita artistă de muzică folclorică Daniela Ploia cu părintele pacient au declarat că a participat la cros întrucât de doi ani fac parte din familia Oncohelp, datorită cărora un membru al familiei, astăzi, trăieşte.

“Acolo se fac minuni, medici dedicaţi, preocupaţi şi foarte bine pregătiţi. Avantajul este că lucrează în echipă. Dl. Cozma l-a salvat prima oară pe tata, fiind în comă pentru că avea apă în pleură. Un super-profesionist. Dl.dr. Mihăicuţă a fost primul care i-a depistat neoplasmul”, a spus artista.

Au fost la cros medici, printre care şeful secţiei de chirurgie toracică, dr Cozma Gabriel de la Clinicile Noi, dr. Mihăicuţă Ştefan pneumologie, Dorel Popovici, oncologie.

Donaţii se pot face la libera alegere accesând acest link sau la faţa locului în urna dedicată donaţiilor:

Donatii

Sponsorizări: persoanele juridice au posibilitatea de a sprijini demersul OncoHelp prin completarea unui contract de sponsorizare, document pe care îl puteţi descărca aici. https://oncohelp.ro/evenimente/evenimente-caritabile/crosul-oncohelp-2023/.

Comentarii

comentarii