Acasă Actualitate Crosul OncoHelp – eveniment caritabil de succes, la Timișoara

Crosul OncoHelp – eveniment caritabil de succes, la Timișoara

1642
DISTRIBUIȚI

Peste 250 de persoane au participat duminică, 23 septembrie 2018, la Crosul OncoHelp, evenimentul caritabil desfășurat la Timișoara sub deviza “Există viață după cancer!”. Evenimentul a fost organizat cu intenția  de a promova un stil de viață sănătos, și, în același timp, de a aduna fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală a saloanelor din cadrul spitalului de zi al Centrului de Oncologie OncoHelp, prin achiziționarea unor infuzoare automate. Astfel, personalul medical va putea trata cu precizie, și într-o perioadă mult mai scurtă de spitalizare, un număr mult mai mare de pacienți, în condițiile în care la ora actuală în cadrul spitalului beneficiază de tratament în jur de 1700 de pacienți/lună, iar numărul solicitărilor este în creștere.

Crosul OncoHelp a fost organizat de către Asociația OncoHelp, în parteneriat cu Asociația Atletic Club Maraton, iar sponsori ai acestui eveniment au fost Aquatim, SDM Timișoara, Televiziunea Medicală, Leman Industrie, DAF Junior, și AMS Laborator Genetic.  Desfășurat pe malul canalului Bega, pe o distanță de 3,8 kilometri, evenimentul a reunit oameni sufletiști, preocupați de binele semenilor aflați în suferință, și care au ales să contribuie astfel la lupta împotriva cancerului.

A fost o atmosferă minunată astăzi, pe malul Begăi, unde copii și adulți, antrenați și mai puțin antrenați, am alergat împreună, în scop caritabil, pentru binele comunității și pentru sprijinirea pacienților oncologici care au nevoie de ajutorul nostru. Prin contribuția oamenilor cu suflet mare care au fost astăzi alături de Asociația OncoHelp, a sponsorilor noștri în organizarea acestui eveniment, dar și prin contribuția  membrilor comunității care au făcut deja o donație, vom putea achiziționa o parte din infuzomatele necesare dotării Spitalul de Zi OncoHelp. Astfel vom putea trata mai mulți pacienți într-o perioadă mai scurtă de timp. Le mulțumim participanților la Cros, și le reamintim tuturor deviza acestui eveniment: Există viață după cancer!a declarat Dr. Valeriu Borugă, manager al Asociației OncoHelp.

Persoanele care și-au dorit să participe la acest eveniment, dar nu au reusit să ajungă, pot contribui la acest proiect printr-o donație în conturile bancare ale Asociației OncoHelp: RO65RZBR0000060017201882 – LEI; RO97RZBR0000060017201888 – EURO; Cod swift RZBRROBU – Raiffeisen Bank Timisoara.

Comentarii

comentarii