Acasă Eveniment Cruzime la Nădlac! Un labrador ucis cu sânge rece de niște asasini...

Cruzime la Nădlac! Un labrador ucis cu sânge rece de niște asasini purtători de arme

1254
DISTRIBUIȚI

Cruzime fără margini la Nădlac. Un superb labrador, al cărui proprietar este Titus Onea, un cetățean respectabil al orașului, a fost ucis cu sânge rece de niște asasini purtători de arme.

„În cursul după-amiezii de duminică 13 ianuarie 2019, aflându-mă la plimbare cu cei trei câini ai mei (un labrador, un ciobănesc francez Beauceron și un metiș) pe un câmp în afara localității Nădlac, jud. Arad, la un moment dat unul dintre câini (Labradorul) a început să alerge înspre un dig (digul de protecție în adâncime spre zona ,,Lunca Mureșului’’) fără a-mi mai asculta comenzile (ulterior am observat câteva căprioare în aceea direcție).

M-am îndreptat și eu în direcția respectivă și am observat că, de dincolo de dig, au apărut două persoane cu arme pe care le-au îndreptat spre mine și câine și au tras două focuri, în acel moment am pus în lesă ceilalți doi câini și m-am îndreptat cât de repede am putut (eram pe câmp) spre acel loc . În acel moment cele două persoane au coborât pe partea cealaltă a digului, de unde au venit, iar în momentul în care am ajuns și eu sus pe dig, dispăruseră. Ulterior din poziția în care mă aflam, sus pe dig, am văzut cadavrul câinelui undeva la 50-60 de metri în direcția din care venisem.

Am sunat imediat la  Poliția Nădlac și în aproximativ 10-15 minute s-au prezentat doi agenți de poliție care au făcut constatarea la fața locului. Agenții mi-au recomandat sa duc cadavrul câinelui la DSV Arad pentru a se constata oficial modul de deces al animalului.

Nu înțeleg motivul uciderii câinelui meu și nici cum este posibil să ajungă asemenea arme pe mâna unor persoane total iresponsabile! Menționez că nu sunt singurul care își plimbă animalele de companie în aceea zonă , o zonă fără indicatoare de restricție sau de avertizare cu privire la desfășurarea unor astfel de activități de recreere . Am depus o plângere la Poliția Orașului Nădlac și am dus cadavrul câinelui la DSV pentru efectuarea expertizei . În cazul în care mai aveți nevoie, vă pot pune la dispoziție și alte detalii.

Țin să mulțumesc prin intermediul dumneavoastră agenților de la Poliția Nădlac pentru promptitudinea și intervenția foarte rapidă pe care au avut-o, cu toate impedimentele datorate terenului greu accesibil”, spune Titus Onea, conform specialarad.ro.

În urma expertizei balistice, cercul de suspecți a fost restrâns la câteva persoane.

Comentarii

comentarii