Acasă Sport CSC Dumbrăvița și atacantul Andrei Făgărășanu au convenit să rezilieze de comun...

CSC Dumbrăvița și atacantul Andrei Făgărășanu au convenit să rezilieze de comun acord contractul

DISTRIBUIȚI

În urma discuțiilor purtate în ultimele săptămâni, clubul CSC Dumbrăvița și atacantul Andrei Făgărășanu au convenit să rezilieze de comun acord contractul.

„Făgă” a revenit în familia alb-verde la mijlocul sezonului trecut și a avut o contribuție esențială la istorica promovare a Dumbrăviței în Liga a II-a. În sezonul de primăvară, a bifat 14 prezențe în tricoul echipei noastre și a marcat 4 goluri.

„După o promovare istorică, la care nimeni nu se aștepta, a venit momentul să îmi iau la revedere de la familia CSC Dumbrăvița. Când spun familie, mă refer la întreg colectivul, de la Ovi, magazionerul, la Magione, maseurul, până la Arpi Mikloș, Florin Macavei, Cosmin Stan, Rusalin Iacobiciu și, bineînțeles, toți jucătorii alături de care am reușit această promovare. Le mulțumesc tuturor și sper să ne revedem cu toții sănătoși! Le doresc mult succes în Liga a II-a!”, a fost mesajul fotbalistului în vârstă de 31 de ani la despărțirea de Dumbrăvița.

Îi urăm lui Andrei Făgărășanu multă baftă în următoarea aventură a carierei sale, asigurându-l că va rămâne mereu unul dintre eroii celei mai frumoase povești din istoria fotbalistică a Dumbrăviței, spune Gabriel Toth, ofițer de presă CSC Dumbrăvița.

 

Comentarii

comentarii