Acasă Actualitate Cu bani de la Fritz, ”curcubeiele” invadează din nou străzile Timișoarei

Cu bani de la Fritz, ”curcubeiele” invadează din nou străzile Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Se fac pregătiri pentru un nou eveniment PrideTM, organizat de Asociația Identity.Education. Și anul acesta străzile din Timișoara vor fi invadate, în perioada 1 – 6 iulie, de o mulțime colorată.

Cu finanțări de sute de mii de lei, prin Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara, Asociația Identity.Education este una dintre organizațiile favorizate de USR-știi din Timișoara.

Anul aceste, în cadrul programului Legacy Timișoara 2023, a primit peste 210.000 de lei, pentru acțiunea Cronici comunitare, în detrimentul unor evenimente de anvergură și prestanță cum printre care Timișoara Jazz Festival 2024, La UVT, Cultura este Capitală 2024 și Timițoara “Guitar Friendly School”.

Dar banii timișorenilor sunt direcționați spre activități dedicate comunității LGBTQIA+.

Nu este nici o surpriză faptul că în urmă cu câteva săptămâni cei de la Asociația Identity.Education au sărit vehement în apărarea primarului Dominic Fritz, când acesta a fost acuzat de o publicație din Timișoara de ”activități imorale”.

Prin urmare, timișorenii vor plăti și în acest an pentru o săptămână ”de evenimente de pride”, care va culmina cu a treia ediție a marșului PrideTM.

”Obiectivele Pride TM sunt aducerea comunității din Timișoara mai aproape de nevoile comunității LGBTQIA+, reprezentarea comunității LGBTQIA+ la nivel local, național, internațional cu ajutorul mediilor culturale si artistice”, au precizat reprezentanții Centrului de Proiecte al Primăriei Timișoara.

Comentarii

comentarii