Acasă Actualitate Cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, Arhiepiscopia Timișoara a asigurat hrană caldă pentru familiile...

Cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, Arhiepiscopia Timișoara a asigurat hrană caldă pentru familiile aflate în izolare

629
DISTRIBUIȚI

Urmare situaţiei de criză cu privire la răspândirea virusului COVID 19, ce afectează atât de multe persoane, cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, Arhiepiscopia Timişoarei a răspuns la toate apelurile venite din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş şi Direcţiei de Sănătate Publică Timiş și a asigurat hrană caldă şi produse alimentare pentru familiile aflate în izolare în diferite localităţi din Timiș.

Cu toate că au fost întrerupte cursurile, având în vedere situaţia existentă, personalul administrativ de la cantina Liceului Teologic Sfântul Antim Ivireanul din Timişoara a preparat hrană caldă în aceste zile pentru persoanele afectate de această boală.

Totodadă, ÎPSS Ioan s-a implicat şi în procurarea produselor pentru dezinfectarea şcolilor şi a mijloacelor de transport în comun din oraş.

Având în vedere protocolul încheiat între Arhiepiscopia Timişoarei şi Direcţia de Sănătate Publică Timiş, eparhia este disponibilă să acorde sprijin pe mai departe pentru solicitările venite din partea autorităţilor locale, astfel încât limitarea răspândirii acestui virus să fie o prioritate atât pentru instituţii, cât şi pentru familii.

În acest sens, părintele mitropolit recomandă tuturor protopopilor şi preoţilor din Arhiepiscopia Timişoarei să îi cerceteze pe credincioşii din parohiile lor care au nevoie de acest sprijin şi să îndemne pe cât se poate, ca fiecare dintre cei afectaţi sau aflaţi în carantină să fie responsabili de măsurile impuse de autorităţile de sănătate publică, pentru a se preveni pe cât este posibil răspândirea acestui virus.

Comentarii

comentarii