Acasă Actualitate Cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, o nouă donație către spitalele situate în prima...

Cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, o nouă donație către spitalele situate în prima line de luptă anti-COVID din Timișoara

643
DISTRIBUIȚI

La solicitarea cadrelor medicale de la clinica Casa Austria, din cadrul Spitalului Județean Timișoara, aflată în prima linie de luptă împotrivă COVID19, unde sunt internați în jur de 50 bolnavi infectați cu virusul SARS COV2, Fundația „Filantropia” a Arhiepiscopiei Timișoarei și Parohia Ortodoxă Română Timișoara Iosefin, cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, au acordat în regim de urgență materiale necesare îngrijirii bolnavilor, în sumă de 3.500 lei.

Donația a fost primită cu mare bucurie de către medicii și asistentele unității medicale, uimiți că solicitarea transmisă azi dimineață a fost rezolvată într-un interval de timp atât de scurt.

De asemenea, în urma discuțiilor cu personalul medical de la acest spital, vor mai fi donate, în zilele următoare, obiecte de strictă necesitate și aparatură medicală: termometru frontal, tensiometru și pulsoximetru.

”Așadar, Biserica Ortodoxă Română – Mitropolia Banatului – răspunde, încă o dată prompt la solicitările primite din partea cadrelor medicale, dăruite cu trup și suflet îngrijirii și tratării semenilor noștri aflați pe patul de suferință.

Bunul Dumnezeu să le dăruiască tuturor bolnavilor și cadrelor medicale sănătate, putere și cele de folos spre mântuire”, este mesajul Mitropoliei Banatului Timișoara.

Comentarii

comentarii