Acasă Eveniment Cu cadavru pe mașină, prin Timișoara. Glumă macabră a unei asociații de...

Cu cadavru pe mașină, prin Timișoara. Glumă macabră a unei asociații de ”tineri artiști”

DISTRIBUIȚI

O asociaţie de tineri artişti a reușit să șocheze Timișoara. Într-o fotografie postată pe grupul INFO TRAFIC jud. TIMIŞ a fost surpins un şofer care conduce prin oraş, în zona Badea Cârţan, cu un cadavru pe maşină.

În doar 1 oră, postarea a adunat sute de comentarii, de la cele macabre, la unele amuzante.

Pe urmele ”artiștilor” este și poliția, care a confirmat că nu este vorba despre un cadavru. „Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că în urma verificărilor efectuate de polițiștii Municipiul Timișoara a reieșit că evenimentul nu se confirmă.

A fost identificat un bărbat de 28 de ani care va fi sancționat conform Legi nr 61/1991. Bărbatul este membrul unei asociații de tineri artiști din Timișoara, cunoscută cu acest gen de activității și expoziții”, se arată într-un comunicat IPJ Timiş.

Poliţiştii din Timiş vor aplica o amendă de 1.000 de lei, pentru ”opera de artă” a celor mai nonconformisti artisti din Timisoara – Baraka.

 

În clipul video de mai sus, postat pe Facebook de artişti, se poate observa statuia surprinsă astăzi pe plafonul maşinii din Timişoara.

Artiştii Baraka sunt cunoscuţi după ce, în anul 2017, au şocat printr-o altă operă contemporană, aşa cum au numit-o ei. De fapt, opera era o statuie într-un sicriu pe care au amplasat-o pe acoperişul parcării subterane a Direcţiei de Finanţe Publice din Timişoara.

Comentarii

comentarii