Acasă Economic Cu noile oferte pregătite de Atlassib & Atlantic Travels Internațional, călătorești în...

Cu noile oferte pregătite de Atlassib & Atlantic Travels Internațional, călătorești în toată Europa la prețuri speciale!

987
DISTRIBUIȚI

“De peste 25 de ani, funcționăm ca o adevărată poartă deschisă către Europa, prin cursele directe pe care le punem la dispoziție pasagerilor noștri. Și pentru că dorim să ne menținem competitivi, venim mereu în întâmpinarea clienților cu oferte avantajoase. De aceea am hotărât lansarea concomitentă a 3 noi oferte.” Florin Mușan, Director General Atlassib-Atlantic Travels International

Așadar, prima ofertă a fost gândită să propună cele mai mici prețuri de pe piață, atât pentru biletele DUS, cât și pentru biletele DUS-ÎNTORS. Până în 20 noiembrie, puteți profita de super prețurile de 69 EUR/dus sau 140 EUR dus-întors, pentru oricare dintre plecările din: Botoșani, Dorohoi, Rădăuți, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni, Suceava, Cluj, Bistrița, Dej, Oradea, Sighet, Baia Mare și Zalău. Puteți alege ca destinație oricare dintre cele 6 țări în care Atlassib oferă servicii de transport, iar oferta este valabilă atât în agenții, cât și online.

Veștile bune se țin lanț cu super promoția prin care, primul bilet al fiecărei zile costă doar 40 lei! Oferta este valabilă numai în agențiile Atlassib-Atlantic Travels International selecționate, acestea fiind anunțate zilnic, pe contul oficial de Facebook al companiei, iar primul cumpărător norocos al unui bilet dus, din agentia anunțată, va beneficia de un super preț de numai 40 lei/bilet dus, către orice destinație pusă la dispoziție de Atlassib – Atlantic Travels International.

Și pentru că nu puteam omite Sibiul, orașul de unde a plecat compania de transport Atlassib,  pentru călătorii care pleacă din acest oras până pe data de 20 noiembrie, orice bilet dus costă doar 50 euro! Așadar, călătorii care achiziționează un bilet dus din Sibiu Germania sau către orice destinație internațională operată de către compania Atlassib-Atlantic Travels International, beneficiază de un preț șoc de doar 50 EUR, la cel mai mic cost comparat cu oferta celorlalți transportatori din Sibiu. Oferta este valabilă atât în agenții, cât și online, și completează oferta de beneficii pusă la dispoziție călătorilor: o masă calda, oferită gratuit într-unul din restaurantele de pe traseu, acces gratuit la rețeaua de internet Wi-Fi în toate autocarele, limită generoasă a bagajelor pasagerilor, care poate ajunge până la 50 kg și asigurarea transferurilor fără costuri suplimentare.

Atlassib – Atlantic Travels International, este una dintre cele mai mari companii de transport călători din România, desfășurându-și activitatea prin intermediul a peste 200 de agenții deschise pe întreg teritoriul țării, dar și Europa și a unei flote impresionante care depășește 1000 de autobuze și autocare, echipate la cele mai înalte standarde de siguranță și confort.

Povestește familiei sau prietenilor tăi despre aceste oferte de nerefuzat și vă așteptăm într-una dintre agențiile noastre deschise în toate orașele importante din România, să vă convingeți de cele mai bune prețuri de pe piață pentru servicii de transport persoane international și coletărie, la superlativ.

Comentarii

comentarii