Acasă Actualitate Cu poza stadionului din Craiova, Robu anunță că în 27 ianuarie pornește...

Cu poza stadionului din Craiova, Robu anunță că în 27 ianuarie pornește ”efectiv” proiectul de la Timișoara… cu studiu de prefezabilitate

670
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a anunțat, în seara 21 ianuarie, printr-o postare pe Facebook, că pornește efectiv proiectul stadionului din Timișoara, care ar urma să aibă 30.000 de locuri. Acesta a scris: „Am aflat că s-a dat ordin de începere a lucrărilor, cu data de 27.01.2020, pt elaborarea Studiului de Prefezabilitate, a Studiului de Fezabilitate și a Altor studii de specialitate, de către CNI.[…] Termenul de elaborare și predare a documentației la CNI este de 135 de zile, de la data de 27.01.2020”.

În comentarii, urmăritorii paginii sale remarcă o „coincidență” în începutul lucrărilor în an electoral, după ce în timpul celor două mandate ale sale nu s-a făcut nimic. De această dată, Robu a răspuns contestatarilor: „Coincidența e că la putere e partidul meu, PNL! Altfel, eu sunt la fel de insistent cum am fost și în 2012, 2013, 2014, …, 2019!”. De asemenea, tot ca răspunsuri la comentariile timișorenilor, primarul promite că vor fi și destule locuri de parcare și ține să menționeze că el a insistat, inițial, ca stadionul să aibă o capacitate de 42.000 de locuri.

În încheierea postării primarul nu uită să le ureze succes coordonatorilor proiectului: „Succes CNI, deopotrivă în proiectul «Stadion» și în proiectul «Polivalentă», din portofoliul Timișoarei! Din partea noastră, încă o dată o spun: aveți tot suportul!”. În aceeași postare, Robu a pus și fotografia stadionului „Ion Oblemenco” din Craiova, de 31.000 de locuri, inaugurat în 2017.

Comentarii

comentarii