Acasă Politica Cui îi este frică de Mircea Geoană? Un tânăr din Buzău a...

Cui îi este frică de Mircea Geoană? Un tânăr din Buzău a încercat să înregistreze sigla România Renaște la OSIM

DISTRIBUIȚI

Mișcarea ”România Renaște”, care și-a lansat la începutul acestui an site-ul oficial în care se definește ca ”un Proiect Politic pentru o Românie transformată din temelii”, și care a lansat un apel public la adresa lui Mircea Geoană să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, a întâmpinat în ultimele luni o serie de dificultăți, din cauze externe. Recent, s-a descoperit cum un tânăr din Buzău, care ar lucra la Cancelaria Primului Ministru, a încercat, fără succes, să înregistreze la 1 martie sigla România Renaște la OSIM în nume propriu pentru a împiedica această platformă să ia amploare.

Incidentul vine după ce acum câteva luni cineva a reușit să înregistreze site-ul Mișcarea România Renaște.

Pe 1 martie, un tânăr din Buzău, pe nume Toader Radu Nicolae, care lucrează la Cancelaria Primului Ministru, a încercat să înregistreze sigla România Renaște la OSIM, dându-se titularul platformei.

Descoperirea a fost făcută deoarece toate cererile, indiferent dacă sunt acceptate sau respinse, rămân publice pe site-ul OSIM.

În cererea de înregistrare, tânărul că a folosit exact logo-ul folosit de platforma România Renaște.

Întrebarea care se pune acum este cine se teme atât de rău de Mircea Geoană încât să îl împiedice să candideze la alegerile prezidențiale.

Cererea a fost făcută în date de 1 martie 2024, și a fost respinsă.

Sursa: mediaflux.ro

Comentarii

comentarii