Acas─â Economic Culorile toamnei, in escapade de week-end

Culorile toamnei, in escapade de week-end

310
DISTRIBUIȚI

city-break

C├ónd sim┼úi nevoia unei escapade care s─â ├«┼úi umple sufletul de frumuse┼úe, atunci c├ónd nu te po┼úi s─âtura de pl─âcerea c─âl─âtoriei ┼či a descoperirii, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend, city-breakurile ├«n care ├«n doar c├óteva zile ├«┼úi ├«ncarci bateriile pentru c├óteva luni.

Agen┼úia de turism Ultramarin a preg─âtit pentru aceast─â toamn─â ┼čapte destina┼úii de week-end cu plecare din Timi┼čoara, ora┼če europene de o frumuse┼úe remarcabil─â, care trebuie vizitate m─âcar o dat─â ├«n via┼ú─â. De la Belgrad, Budapesta sau Viena, p├ón─â la Praga, Cracovia, castelele din Bavaria sau minunile naturii din Croa┼úia ┼či Slovenia, fiecare dintre aceste destina┼úii poart─â o aur─â de istorie ├«mbinat─â cu bog─â┼úii vizuale de neuitat.
Astfel, la ├«nceput de toamn─â, c├ónd culorile naturii sunt de nedescris, Agen┼úia de turism Ultramarin organizeaz─â c─âl─âtorii cu autocare moderne ┼či ├«nso┼úitor de grup ce ofer─â informa┼úii pe toat─â durata excursiei c─âtre destina┼úiile prezentate. Belgradul poate fi vizitat ├«ntr-o zi, timp suficient pentru a str─âbate la pas Catedrala Sf├óntul Sava, parcul Kalemegdan (inclusiv cetatea Belgradului), zona ora┼čului vechi, Pia┼úa Republicii sau fermec─âtoarea str─âdu┼ú─â Skadarlia. Budapesta este un ora┼č fermec─âtor, ori de c├óte ori l-ai vizita: Bastionul Pescarilor, Biserica Mathias Rex, Citadela, Basilica Sf├óntul ┼×tefan, Pia┼úa Eroilor sau Gr─âdina Zoologic─â, sunt doar c├óteva dintre cele mai frumoase obiective ale capitalei de pe malul Dun─ârii. Excursia dureaz─â dou─â zile ┼či include ┼či o croazier─â de neuitat cu vapora┼čul pe fluviul albastru.
Timp de trei zile, turi┼čtii pot vizita splendoarea maiestuoas─â a Vienei, unul din cele mai frumoase ora┼če ale lumii, unde timpul este ├«ntotdeauna insuficient pentru spectacolul arhitectural. Palatul Schonbrunn, palatul Hoffburg, Palatul Belvedere, Opera, Domul Sf├óntul ┼×tefan sunt doar c├óteva dintre opririle obligatorii unde, al─âturi de un ghid specializat, v─â pute┼úi bucura de arhitectura deosebit─â a m─âre┼úelor construc┼úii. Excursia la Praga dureaz─â patru zile ┼či cuprinde vizite la cele mai frumoase obiective din Ora┼čul Vechi, din Cartierul Mic, dar ┼či din Ora┼čul Nou, precum ┼či o excursie op┼úional─â la Karlovy Vary, celebra sta┼úiune balneoclimateric─â.
Castelele bavareze v─â vor fermeca definitiv. Herrenchiemsee, Hohenschwangau, Neuschwainstein, Nymphenburg sunt construc╚Ťii de basm ridicate de regele Ludovic al II-lea, unde v─â ve┼úi pierde pa┼čii prin str─âlucirea ┼či opulen┼úa vremurilor trecute. Tot ├«n aceast─â excursie, se viziteaz─â frumoasa Aba┼úie Melk, Biserica Weis de la poalele Alpilor, dar ┼či ora┼čele Salzburg ┼či Munchen. Cracovia este o destina┼úie unic─â, de neuitat, ├«n care Ultramarin v─â propune s─â face┼úi un tur al celor mai frumoase obiective ale fostei capitale poloneze, dar ┼či o excursie la Auschwitz, cel mai mare lag─âr nazist din cele dou─â r─âzboaie mondiale. Splendoarea naturii cu peisaje unice poate fi v─âzut─â ├«ntr-o excursie de patru zile ├«n Croa┼úia ┼či Slovenia ÔÇô parcuri naturale, lumi subterane, ora┼če fermec─âtoare. Toate ├«n culorile fermec─âtoare ale toamnei. Detaliile excursiilor pot fi g─âsite pe site-ul agen┼úiei.

Comentarii

comentarii