Acas─â Economic Cum a schimbat internetul pariurile sportive

Cum a schimbat internetul pariurile sportive

1698
DISTRIBUIȚI

Ne place sau nu ne place, romanii sunt mari amatori de pariuri, in special de pariuri sportive. Existenta unui mare numar de agentii de pariuri stradale, atat in marile orase, cat si in comunitatile mai mici, este un argument in acest sens. Totusi, numarul de case de pariuri raportat la numarul de locuitori este mai mic decat in cele mai multe state europene.

Unii dintre noi pariem de distractie, pentru a trai cu alta intensitate meciurile pe care le vizionam si pentru a ne verifica cunostintele din sport. Chiar si in aceasta situatie, daca pariem frecvent, este cazul sa o facem urmand o strategie bine definita. In caz contrar, acest hobby se poate transforma intr-o mare problema.

In urma cu cativa ani, pentru a paria trebuia sa mergi in cea mai apropiata agentie stradala. Extinderea retelelor de internet, a dispozitivelor mobile, aparitia caselor de pariuri online, a aplicatiilor prin care acestea pot fi accesate si re-reglementarea pietei in anul 2015, au schimbat pentru multi dintre noi modul de a paria.

De ce preferam sa jucam la casele de pariuri online? Pentru unii, principalul argument in alegerea caselor de pariuri online este faptul ca pot paria din confortul propriei locuinte. Posibilitatea de a paria pe net i-a scapat pe multi dintre noi de organizarea rutinei zilnice in functie de programul agentiilor. Pentru a paria pe internet, este suficient sa iti deschizi cont la agentia de pariuri online aleasa dintre cele care au obtinut licenta de functionare in Romania. Cunoscatorii recomanda ca jucatorii din online sa aiba conturi deschise la cel putin doua sau trei case de pariuri, pentru a putea alege cotele mai mari si pentru un eventual pariu de siguranta, atunci cand pe bilet mai avem un singur eveniment de disputat. Aceste agentii trebuie alese in functie de renume, oferta, promotii, bonusuri, siguranta si metodele de depunere.

Atunci cand pariem pe internet, avem posibilitatea de a obtine cu usurinta informatiile care ne sunt necesare pentru a alege selectiile castigatoare. Daca nu avem timp pentru a ne informa, putem sa aderam la o comunitate a pariorilor. Acesta este cel mai mare avantaj pe care il poate oferi internetul pariorilor, in afara celor pe care le acorda casele de pariuri (numar mare de variante de pariere, promotii, etc.). Pariorii se pot inscrie in grupuri pe Facebook, forumuri speciale, sau pot accesa site-urile de analiza si predictii sportive. Cei care intra aici vor descoperi caun singur click le va facilita accesul la cele mai noi informatii, sfaturi, strategii de pariere, ponturi sau chiar bilete de pariuri. Ideal este ca fiecare sa analizeze selectiile propuse de tipsteri si sa le selecteze doar pe cele care le inspira mai multa incredere.

Un mare plus al plasarii biletelor de pariuri la agentiile online este acela ca putem face compararea cotelor cu mare usurinta. Diferente mici de cote se pot transforma in castiguri mult mai generoase, indeosebi in cazul biletelor multiple sau a celor cu mize mari.

Cele mai multe case de pariuri pun la dispozitia clientilor servicii de streaming TV. Amatorii de pariuri live (pariuri in timpul desfasurarii evenimentelor) apreciaza farte mult aceasta oportunitate, putand sa urmareasca intrecerea sportiva si sa parieze in timp util. Acest serviciu este util si atunci cand in timpul transmisiunii vezi ca selectia pe care ai mizat are sanse mici sa iasa castigatoare si ca, activand optiunea cash out, poti inchide pariul.

Este evident faptul ca internetul a schimbat si lumea pariurilor. Din ce in ce mai multi pariori vor alege casele de pariuri online, avantajele oferite de acestea neputand fi trecute cu vederea: pariezi de oriunde si oricum, intr-un mediu sigur si bine reglementat, economisesti timp, poti obtine informatii cu usurinta, te poti consulta cu alti pariori, poti urmari evenimentele in transmisiuni live, poti alege o agentie unde cotele sunt mai mari si ai mai multe variante de pariere.

Comentarii

comentarii